Akşener Edirne'de pilav dağıttı, dönercinin derdini dinledi

Akşener Edirne'de pilav dağıttı, dönercinin derdini dinledi

İYİ Parti lideri Akşener, Edirne ziyaretinde meydanda halka etli pilav dağıttı. Bir dönerci esnafını ziyaret eden Akşener, "Seçim yok. Partimi övmeye gelmedim. İktidarı yermeye gelmedim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iki günlük Edirne programı kapsamındaki İpsala ziyaretinde meydanda halka etli pilav dağıttı. Akşener, daha sonra bir dönerci esnafını ziyaret etti.

Akşener'in esnafla diyaloğu kameralara şöyle yansıdı:

“Türkiye sanal gündemlerle çok bunaldı. Çok da işine geliyor siyasetçilerin böyle büyük işler üzerine konuşmak. Halbuki buradaki sorun, dertler çok önemli. Siyasi rekabetin özelliği, sizin gözünüzün içine siyasetçiyi baktırmaktır. Şimdi ben ne yapmak istiyorum? Seçim yok. Partimi övmeye gelmedim. İktidarı yermeye gelmedim. Sadece esnafın, kadının, emeklinin, gencin, çiftçinin derdi nedir…Grup konuşmalarını tamamen onun üzerine kuracağım."

Akşener, esnafa şu ana kadar kaç kişinin döner yediğini sordu. Esnaf, bugün 100 kişinin döner yediğini belirtti. Esnaf, alım gücünün düştüğünü ve girdilerin pahalılaştığını ifade etti.

AJANSLAR

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN