Akşener, yaşlı kadınla arasındaki diyaloğu gözyaşları içinde anlattı: 'Armut al' dedi annem aklıma geldi

İYİ Parti lideri Akşener, katıldığı KARAR TV "Gündem Özel'' programında esnaf ziyaretleri sırasında yaşlı bir kadınla yaşadığı diyaloğu anlattığı sırada gözyaşlarına hakim olmadı. Akşener, "Beşiktaş'ta bir kadın bana 'armut al' dedi. Annem geldi gözümün önüne. Ben böyle bir acı görmedim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KARAR TV'de Taha Akyol ve Elif Çakır ile "Gündem Özel'' programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Akşener, programda yaptığı halk ziyaretleri esnasında kendisine aktarılan zorlukları aktardı. Akşener, Beşiktaş'ta esnaf ziyareti yaptığı sırada yaşlı bir kadının kendisi için armut almasını istediğini söyledi. Akşener, o anları anlatırken gözünden yaş gelmesi dikkat çekti.

Akşener, "Beşiktaş'ta bir kadın bana 'armut al' dedi. Annem geldi gözümün önüne. Ben böyle bir acı görmedim" dedi.

Akşener, sonrasında da çocuklarla arasında geçen diyaloğu şu sözlerle anlattı:

"Küçük çocukları görseniz, pırıl pırıl gözlerle geliyorlar, dar sokakları gezdiğim için. Kimisi Meral teyze diyor, kimisi abla diyor, anlıyorum, tişörtünden anlıyorum, sarıldığım zaman kemiğinden anlıyorum. 'Benden bişey istesene diyorum' mesela. Market alışverişi istiyor çocuklar. Kendine değil, çocuk çikolata, şeker ister, istemiyor, eve bir şey istiyor. Daha 10 yaşında."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir