Akşener, Davutoğlu ve Karamollaoğlu'na kedisi Geveze'den yakındı: Şişman ve çok konuşuyor

Altılı masa beşinci toplantısını İYİ Parti lideri Akşener'in ev sahipliğinde gerçekleştirmişti. Toplantının ardından Akşener, Gelecek Partisi lideri Davutoğlu ve Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu'nu uğurlarken kedisi Geveze'nin kilosundan yakınarak "Partimizin kedisi Geveze. Şişman ve çok konuşuyor." dedi.

Altı muhalefet partisi liderleri bugün beşinci kez İYİ Parti lideri Meral Akşener'in ev sahipliğinde bir araya geldi. Toplantının ardından Akşener, Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu'nu ve Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nu uğurlarken partinin kedisi Geveze'den yakındı. Akşener, iki lidere de kediyi göstererek, "Bu da bizim Geveze'miz. Partimizin Geveze'si. Çok konuşuyor, şişman. Kilosu da var. Şişmanlıktan ölecek." dedi. Davutoğlu kediyi severken, Karamollaoğlu ise Akşener'e "Kocaman olmuş" diyerek cevap verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN