Akşener: Oy verip düzeni değiştirin birbirinize düşmeyin

İYİ Parti lideri Akşener, Aksaray'daki konuşmasında siyasetteki ayrıştırıcı dili reddettiğini vurgulayarak "Bu harami düzeni oylarınızla değiştirebilecekken şuculuk buculuk yüzünden birbirinize düşüp yapmazsanız çırak çıkarsınız" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı, yurdun birçok yerini ziyaret ederek halkın sorunlarını dinlemeye devam ediyor. Akşener, son olarak Aksaray'ı ziyaret ederek millete seslendi. İYİ Parti lideri; konuşmasında, siyasetteki ayrıştırıcı dil, devlet bütçesinin kötüye kullanımı, emekli maaşlarının yetersizliği, KPSS sorunu gibi birçok konuya değindi.

'Herkesi birbirine düşürmeye çalışan dili reddediyorum'

Akşener'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Bu ülkede 10-15 maaş alan var mı, var. Sen burada susuzluk çekerken 15 maaş alan danışman varsa bunun adı harami düzendir. Herkesi birbirine düşürmeye çalışan o dili de reddediyorum.

Emekli maaşı... Emekliler söyleye söyleye 3 bin 500'e getirdiler. Ama biz dedik ki en az asgari ücret olmalı. Az kaldı, biz yapacağız. Bu harami düzeni oylarınızla değiştirebilecekken şuculuk buculuk yüzünden birbirinize düşüp yapmazsanız çırak çıkarsınız.

'Ağalar istedikleri kadar şuculuk buculuk yapsın, biz çözeceğiz'

Sizin cebinizden 24 milyar lira alındı, Haririler'in cebine kondu. O da Erdoğan'ın dostu. ANKA Park için 38 milyar lira harcandı. O parayla elektrik paraları inerdi, çiftçinin maliyetleri inerdi. Bütün bunlar yerine bir Hariri iki de müteahhitin cebine bu paralar kondu.

KPSS meselesini, uyuşturucu meselesini, hepsini çözeceğiz. Ağalar istedikleri kadar şuculuk buculuk yapsın, biz çözeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN