Akşener'den 19 Mayıs videosu: 'Kahrolsun istibdat' diyenleri hatırla

İYİ Parti lideri Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla video paylaştı, gençlere bir şiirle seslendi. Videoda ayrıca dün gençlerle Anıtkabir'e yürüdüğü görüntülere de yer verildi. Paylaşımda, ''Sen; Cumhuriyetin esas sahibi ve bekçisi! Kim olduğunu hatırla! 'Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!' diye haykıranları hatırla'' ifadeleri dikkat çekti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle bir bir video yayınladı. Paylaşımda bir şiir okunurken, bugün Samsun'da olacağı için dün gençlerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Akşener'in görüntüleri de yer aldı.

aka.jpg

''KAHROLSUN İSTİBDAT, YAŞASIN HÜRRİYET!' DİYE HAYKIRANLARI HATIRLA''

''Sen; Cumhuriyetin esas sahibi ve bekçisi! Kim olduğunu hatırla!'' notu düşülen video paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

"Hatırla, uçurumun kenarındaki yıkık ülkeni. Türlü düşmanları, kanlı boğuşmaları, o karanlık günlerini hatırla. Galata simsarları sefa sürerken yokluğa hapsolan Anadolu'yu, kara gün akçene el koyan Duyun-ı Umumiye'yi hatırla. Jurnalciliğe, zulme ve istibdada mahkum edilen hürriyetini, bir kişinin insafına terk edilen meclisini hatırla.

'Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!' diye haykıranları hatırla...

Ey Türk istikbalinin evladı! Daha 25 yaşında, Vatan ve Hürriyet Cemiyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırla! Samsun’da atılan o ilk adımı, 1919 Ruhunu hatırla! Hatırla ki; onlardan güç alasın. Emanetine sahip çıkasın. Umudun ateşi olasın. Mankurtlaşmış ruhlar etrafını kuşatsa da; damarlarındaki asil kanı asla unutma. Sen; Cumhuriyetin esas sahibi ve bekçisi! Kim olduğunu hatırla! Gücünü hatırla! Hatırla, hatırla, hatırla!."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN