Akşener'den Erdoğan'a: Bıkmadın mı, ne zaman anlayacaksın?

Akşener'den Erdoğan'a: Bıkmadın mı, ne zaman anlayacaksın?

Meclis'te konuşan İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yüklendi: "Buradan kendisine sesleniyorum bıkmadın mı Sayın Erdoğan. İnsanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı. Osmanlı da bizim, cumhuriyet de bizim. Bunu ne zaman anlayacaksın?"

Meclis'te konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 10 Kasım anma töreninde yaptığı Osmanlı'ya yönelik açıklamalarına tepki gösterdi. Erdoğan'a seslenen Akşener "Sayın Erdoğan, insanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı, Osmanlı da bizim, cumhuriyet de bizim. Bunu ne zaman anlayacaksın?" dedi.

Akşener'in açıklamalarından satır başları şöyle:

"Bugün aramızda çok özel misafirlerimiz var. Ne diyor Mustafa Kemal 'Toroslar'da tek bir baca tütüyorsa umut var demektir.' Antalya'da Tororoslar'ın eteklerinde o bacaları tüttüren kahraman kadınlar sizler de hoş geldiniz.

"BİR FATİH'YI ÇOK GÖRSELER BİLE..."

İki gün önce bir kez daha bu ümitvar sözlerin sahibine özlemle uyandık. Devleti için nice kahramanlıklara imza atan, Kurtuluş Savaşı ile milletimizin istiklal ateşini yakan kahramanımızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81. yıl dönümünde özlem, şükranla ve dualarımızla andık. Sayın Erdoğan ve Diyanet İşleri kendisine bir Fatiha'yı çok görseler bile bu ülkenin has evlatları onu hayırla anmaktan vazgeçmeyecek.

"BIKMADIN MI SAYIN ERDOĞAN?"

Buradan kendisine sesleniyorum bıkmadın mı Sayın Erdoğan. İnsanımızı birbirine düşürmeye çalışmaktan bıkmadın mı. Osmanlı da bizim, cumhuriyet de bizim. Bunu ne zaman anlayacaksın? Sen önce insanlarımızı tarihimiz üzerinden birbirine düşürmek yerine milletinin tamamının sağlığından sorumlu olan bir Cumhurbaşkanı olduğunu unutmamaya çalış. Eşini dostunu değil fakiri fukarayı zengin etmeye çalışan bir cumhurbaşkanı. Damadını değil ehil insanları bakan yağacak bir bilince sahip bir cumhurbaşkanı. Milletinin haysiyetine istiklaline ömür adamış kahramanlarla uğraşmaktan artık vazgeç.

"HADDİNİ BİL DAMAT KİMSEYE TERÖRİST DİYEZSİN"

Damat bey haddini bil haddini. Kayınpeder torpiliyle oturduğun o makamı yeteri kadar yeteri kadar işgal ettin. Bundan sonra milletimize terörist demek senin haddin değildir. Haddini bil damat! Çarşıda pazarda etiketlerde canın yanınca neler oluyor diye soran vatandaşıma terörist diyemezsin. Tencereyi kaynatamıyorum, yarım kilo kıymayla dört çeşit yemek yapıp kahrolan analara terörist diyemezsin.

O makamın görevi çarşıdaki yangını söndürmektir, gençlere iş bulmaktır. Bunları beceremediğini yüzüne vuran aziz milletime hakaret etmek değildir. Tek bir vatandaşımızı, tek bir işçimizi, memurumuzu, iş insanımızı akademisyenimizi kalan az sayıda gazetecimizi gerçekleri dile getiriyorlar diye terörist ilan eden bu nobranlığa fırsat vermeyeceğiz. Ya bir yol bulun ya da yoldan çekilin. Yuvalar yıkılıyor,i tam 3 milyon 300 bin kişinin hesabına haciz geliyor. Her yeni bir güne intihar haberiyle uyanıyoruz. Ocaklar sönüyor. Bir ülkede analar babalar yavrularıyla intihar ediyorsa eğer yolun sonuna gelinmiştir demektir. Bir insana ölmek yaşamaktan daha cazip gelir mi! Acımız büyük. Allah taksiratlarını affetsin."

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN