Alanya Belediyesinden kamyon şoförlerine eğitim semineri

Alanya Belediyesinden kamyon şoförlerine eğitim semineri

Alanya Belediyesi özellikle yeni alınan araçların sahada daha verimli olmasını sağlamak amacıyla şoförlere yönelik eğitim semineri düzenledi.

Alanya Belediyesi merkez şantiyede verilen eğitimlerde sahada araçlardan gerekli verimi alabilmek ve şoförlerin araçları daha iyi tanımalarını sağlamak için kamyon şoförlerine araç tanıtımı yapılarak güvenli sürüş teknik eğitimleri verildi. Ford Satış Danışmanı Levent Kaplan ile bölge araç teslimat eğitimcisi Alirıza Mutlu tarafından araç tanıtım eğitimlerinde uygulamalı dersler de verildi.

20-02/12/alanya-belediyesi-seminer1.jpg

'SAHA ÇALIŞMALARINDA DAHA ÇOK VERİM ALMAK İSTİYORUZ'

Ford Bayisi Kamu Satış Danışmanı Levent Kaplan, “Kamyonlarımıza yeni eklenen bazı özellikler var. Bu özellikleri belediyemiz personellerine anlatıyoruz. Uygulamalı eğitim vererek, Alanya Belediyemizin saha çalışmalarında daha çok verim almasını sağlamaya çalışıyoruz” dedi. Merkez şantiyede verilen eğitime kamyon şoförleri ile katılan Fen İşleri Müdürlüğü Araç ve İş Makinesi Kontrol Sorumlusu Özgür Açıkalın, “Kış aylarında personellerimize uygulamalı eğitim ve seminerlerimiz devam edecek” dedi.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN