ALES/3 ne zaman açıklanır? ALES sonuç sorgulama ekranı

ALES/3 ne zaman açıklanır? ALES sonuç sorgulama ekranı

ALES 3 sonuçları heyecanla bekleniyor. 17 Kasım 2019'da ALES sınavına giren binlerce kişi "ALES 3 sonuçları ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtını merak ediyordu. ALES 3 sonuçları 12 Aralık 2019'da açıklanacak. ALES sonuç sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde...

ALES sınavının sonuncusu (ALES/3) 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleşti. Sınav bittikten sonra artık gözler sonuçların açıklanacağı tarihe çevrildi. Binlerce kişi "ALES 3 sonuçları ne zaman açıklanır?" sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte ALES/3’ün açıklanacağı tarih…

ALES3 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Girişi/3 (ALES/3) sınavı 2019 yılı için son oturumu 17 Kasım 2019 Pazar günü gerçekleşti.

ALES/3 sınav sonuçlarının ise ÖSYM’nin resmi internet sitesinde yer alan sınav takvim cetveline göre 12 Aralık 2019 günü açıklanacağı ilan edilmiştir.

19-11/19/2019-ales-2.jpg

SONUÇLAR NEREDEN ÖĞRENİLİR?

2019 ALES/3 sonuçları, ÖSYM’nin resmi internet sitesinden sonuç öğrenme başlığı adı altında öğrenilebilir. Ayrıca https://sonuc.osym.gov.tr   internet adresinden de öğrenilebilir.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN