Ali Babacan hükümete seslendi: Yerelin çığlığını duyun

Ali Babacan hükümete seslendi: Yerelin çığlığını duyun

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Bababan, sosyal medya mesajı ile hükümete seslendi. Yerel yönetimlerin seslerini duymadıklarını söyleyen Babacan, 'tedbir ölen canlata tazminat ödemek değildir' dedi.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya üzerinden bir haftadır devam eden orman yangınları ile ilgili bir mesaj paylaştı. Muğla Belediye Başkanı'nın sözlerini de ekleyerek paylaşımda bulunan Babacan, iktidara seslendi.

Deva Partisi lideri Babacan, mesajında "Günlerdir yanıyoruz. Canlarımızı yitirdik. Ve on binlerce vatandaşımız evlerini terk etti. Yerel yönetimler feryat ediyor. İktidara sesleniyorum: Yerelin çığlığını duyun. Tedbir; ölen canlara tazminat ödemek değildir, artık bu ayrıştırıcı siyasete son verin." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN