Ali Babacan'dan Lozan mesajı

Ali Babacan'dan Lozan mesajı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının 98. yıl dönümünde sosyal medyadan mesaj paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Lozan Barış Antlaşması'nın imzalanmasının 98. yıl dönümünde "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum" dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 24 Temmuz 1923 tarihinde imzalanan Lozan Barış Antlaşması'nın 98. yıl dönümünde sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı:

"Kurtuluş Savaşı zaferimizin uluslararası hukuk ve aktörlerce tanınmasının belgesi olan Lozan Barış Antlaşmasının 98. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN