Almanya'da kaybolan Mine'nin cesedi 3 ay sonra bulundu

Almanya'da kaybolan Mine'nin cesedi 3 ay sonra bulundu

Almanya'nın Duisburg kentinde 7 Eylül'den beri kayıp olan 26 yaşındaki Mine O.'nun cesedi bulundu. Genç kadının gözaltına alınan kocası Ercan E.'nin polisteki sorgusunda Mine O.'nun cesedinin gömülü olduğu yeri polise söylediği ve tarif ettiği yerde yapılan kazı sonucunda cesede ulaşıldığı belirtildi.

KARAR/ALMANYA

Almanya'nın Duisburg kenti yakınlarındaki bir ormanda 7 Eylül'den beri kayıp olan 26 yaşındaki Mine O. 'nun cesedi bulundu. Mine O.'nun 28 yaşındaki kocası Ercan E. gözaltına alındı.

Bild gazetesinde yer alan habere göre, Ercan E.'nin polisteki sorgusunda Mine O.'nun cesedinin gömülü olduğu yeri polise söylediği ve tarif ettiği yerde yapılan kazı sonucunda cesede ulaşıldığı belirtildi.

Gazete yer alan haberde komşuları, Ercan E.'nin garajından gelen kokular nedeniyle polise ihbarda bulundu. Bunun üzerine garajı arayan polis ekipleri cesede ulaşamadı ancak ihbar başvurusu Ercan E. hakkındaki şüpheleri artırdı.

NE OLMUŞTU?

Ercan E. eşinin kaybolmasında kısa bir süre sonra polisi kayıp başvurusunda bulunmuş, eşinin bir kız arkadaşını ziyarete gittiğini söylemişti. Ancak yapılan araştırmalarda Mine. E’nin kız arkadaşının uzun süredir Almanya'da yaşamadığı ortaya çıkmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN