Anadolu Üniversitesi taban puanları 2019 | AÖF 2 ve 4 yıllık sayısal sözel bölümler

Anadolu Üniversitesi taban puanları 2019 | AÖF 2 ve 4 yıllık sayısal sözel bölümler

YKS sınav sonuçları açıklanır açıklanmaz, ‘Eskişehir Erzurum Anadolu Üniversitesi taban puanları 2019’ detayları araştırılmaya başlandı. AÖF 2 ve 4 yıllık sayısal ve sözel bölümleri öğrenenler, üniversite eğitimlerini bu fakülteden sürdürmek istiyor.

YKS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte TYT, AYT ve YDT sınav sonuçlarını öğrenen adaylar, Eskişehir Erzurum Anadolu Üniversitesi taban puanlarını 2019’da araştırıyor. Puanları öğrenen öğrenciler de AÖF 2 ve 4 yıllık sayısal-sözel bölümleri tek tek buluyor. İstedikleri puana erişemeyip ya da başka bir sebepten ötürü üniversite öğrenimlerini dışarıdan sürdürmek zorunda olan adaylar, haberimize bakabilir…

2019 YKS SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milyonlarca öğrencinin girdiği Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YKS), ÖSYM tarafından 17 Temmuz 2019 gecesi açıklandı. ÖSYM’nin açıkladığı YKS sınav sonuçları ile birlikte öğrencileri de ayrı bir heyecan kapladı. Tercih işlemleri için gün sayan öğrenciler, bu yönde çeşitli araştırmalarını sürdürüyor.

19-07/17/fen-fakultesi-1563365015.jpg

YKS TERCİHLERİ NE ZAMAN?

2019 YKS tercihleri, ÖSYM tarafından daha önce duyurulan tarihlerde yapılacak. ÖSYM, yaptığı son dakika açıklamasında 23-29 Temmuz tarihleri arasında tercihlerin alınacağını duyurmuştu.

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI 2019

Anadolu Üniversitesi taban puanları 2019 yılında merak ediliyor. Erzurum ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi taban puanlarını araştıranlar, tercihlerini ona göre yapacak. 23-29 Temmuz tarihlerinde yapılacak tercih işlemlerinde tercihlerini Erzurum ya da Eskişehir Anadolu Üniversitelerinden yana kullanacak adaylar, araştırmalarını yoğunlaştırdı. ÖSYM, daha önce yayınladığı taban ve taban puanların yeniden yayınlanacağını duyurmuştu. Ancak fikir vermesi açısından aşağıda paylaştığımız 2 ve 4 yıllık Erzurum ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi taban puanlarına bakabilirsiniz…

2 YILLIK ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI VE BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

4 YILLIK ANADOLU ÜNİVERSİTESİ TABAN PUANLARI VE BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN