Anafartalar Çarşısı'nda 145 taşınmaz için ihaleye çıkılacak

Anafartalar Çarşısı'nda 145 taşınmaz için ihaleye çıkılacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ulus'taki Anafartalar Çarşısı'nda muhammen bedeli bir yıllık 2 milyar 425 milyon 560 bin lira olan 145 taşınmazını ihale ile 3 yıllığına kiraya verecek. İhale 9 Ocak'ta belediye binasında yerleşecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ilçesinde bulunan Anafartalar Çarşısı'ndaki 111 iş yeri, 29 depo ve 5 umumi tuvaleti 3 yıllığına kiraya vermek için ihaleye çıkacak.

Ulus'taki Anafartalar Çarşısı'nda 5040 ada ve 1 parselde bulunan 145 taşınmaz, bir bütün olarak 3 yıllığına ihaleyle kiraya verilecek. 

KİRA BEDELİ 2 MİLYAR 425 MİLYON 560 BİN LİRA

İhale için muhammen bedel 'bir yıllık kira bedeli 2 milyar 425 milyon 560 bin lira', geçici teminat ise '72 bin 766 lira 80 kuruş' olarak belirlendi.

İhale, 9 Ocak'ta Ankara Büyükşehir Belediyesinin birinci katında saat 14.00'te encümenlerin katılımıyla yapılacak.

TEK SÖZLEŞME, EN AZ 5 YIL İŞLETME

Ankara'da kamuya ait alanlarda en az 10 işletmeyi tek sözleşmeyle en az 5 yıl süreyle işleten veya işlettiren gerçek ve tüzel kişiler ihaleye katılabilecek.

Tekliflerin bir yıllık muhammen bedel üzerinden, kapalı zarf usulüyle komisyona sunulacağı ihalenin şartnamesi, Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığından ihale günü saat 12.00'ye kadar teslim alınabilecek.

İhaleye ilişkin detaylar, 26 Aralık 2019 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanmıştı.

ANKARA/AA

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN