Ankara Polatlı'daki Sakarya Kışlasında mühimmat patladı: Yaralılar var

Ankara Polatlı'daki Sakarya Kışlasında mühimmat patladı: Yaralılar var

Ankara'nın Polatlı ilçesindeki Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında mühimmat patlaması gerçekleştiği bildirildi. MSB'den yapılan açıkalamada, patlamanın ağır silah eğitimi atışı esnasında meydana geldiğini ve kazada 5 askerin yaralandığı ifade etti.

Anadolu Ajansı'nın geçtiği haberde, Sakarya Kışlası'ndaki patlamada iki askerin yaralandığı bildiridi. Yaralı askerler hastaneye kaldırıldı.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan olaya ilişkin açıklama yaptı. MSB: Ağır silah eğitimi atışı esnasında bir kaza meydana geldiği ve bu kazada 5 askerin yaralandığı bilgisini paylaştı.

MSB'nin açılaması şu şekilde;

"Polatlı'da bulunan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığında, ilk bilgilere göre, icra edilen ağır silah eğitim atışı esnasında meydana gelen kazada beş kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Kaza sonucunda yaralanan kahraman silah arkadaşlarımız süratle hastaneye tahliye edilmiş ve tedavilerine başlanmıştır. Kaza hakkında inceleme başlatılmıştır."

ERDOĞAN BİLGİ ALDI

Cumhurbaşkanı Erdoğan Topçu ve Füze Okulu Komutanlığındaki kazayla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Ankara Valisi Vasip Şahin'den bilgi aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN