Ankara sallandı! Mamak'ta 3.4 büyüklüğünde deprem | Son dakika depremler

Ankara sallandı! Mamak'ta 3.4 büyüklüğünde deprem | Son dakika depremler

Ankara'nın Mamak ilçesinde 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 13.11'de yaşanan deprem yerin 7 kilometre derinliğinde oluştu. Ankara Valiliği, ilk incelemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı bulunmadığını açıkladı. Büyükşehir Belediye Başkanı Yavaş da Twitter'dan "Ekiplerimiz her ihtimale karşı teyakkuz halindedir" paylaşımında bulundu.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 3,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) yapılan açıklamaya göre saat 13.11'de Mamak'ta 3,4 büyüklüğünde deprem kaydedildi.

Sarsıntı, yerin 7 kilometre derinliğinde oluştu.

YAVAŞ'TAN İLK AÇIKLAMA

Depremin ardından Ankara Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan ilk açıklama geldi.

19-11/10/f-fff.jpg

Herhangi bir can ve mal kaybı ihbarı gelmediğini belirten Yavaş "Mamak merkezli 3.4 büyüklüğünde yaşadığımız deprem için tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyemize şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı ihbarı gelmemiştir. Ekiplerimiz her ihtimale karşı teyakkuz halindedir" dedi.

ANKARA VALİLİĞİ: CAN VE MAL KAYBI YOK

Ankara Valiliği, yapılan ilk incelemeLERE göre herhangi bir can ya da mal kaybı bulunmadığını duyurdu. Saat 13.11'de meydana gelen, kent merkezinin yanı sıra ilçelerde de hissedilen depremin ardından Valilikten açıklama yapıldı.

Açıklamada, "İlimiz Mamak ilçesinde meydana gelen 3,4 büyüklüğündeki deprem üzerine Valiliğimizce yapılan ilk incelemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı bulunmamaktadır." ifadeleri yer aldı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN