Ankara Ulus'ta bir otelden çevreye ateş açıldı

Ankara Ulus'ta bir otelden çevreye ateş açıldı

Son dakika haberi... Ankara'nın Ulus ilçesinde konakladığı otelin penceresinden tabanca ile rastgele çevreye ateş açan Yasin B., paniğe neden oldu. Yasin B., özel harekat polisinin düzenlediği operasyonla etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Altındağ'ın en işlek bölgesi olan Ulus'ta meydana geldi. İstanbul'dan Ankara'ya iş görüşmesi için gelen Yasin B., iddiaya göre araç kiraladığı şirket ile yaşadığı anlaşmazlık sonucu konakladığı otelin odasında pencereye çıkıp, bulundurma ruhsatlı tabancası ile çevreye rastgele ateş etmeye başladı.

Bu sırada çevrede büyük panik yaşandı. Otelin çevresinde bulunan vatandaşlar, panik içinde koşarak uzaklaştı.

20-01/17/aw911542_01.jpg

ÖZEL HAREKAT GÖZALTINA ALDI

Haber verilmesiyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polisler otelin önünde ve çevresinde güvenlik önlemi aldı, çevredeki cadde ve sokaklar ulaşıma kapatıldı. 

20-01/17/20200117_2_40378162_51284493.jpg

Polisler, ateş etmeye devam eden Yasin B.'yi telefonla arayarak, ikna etmeye çalışırken, özel harekat polisi de otele girdi.

20-01/17/aw911542_02.jpg

Kısa süre sonra ikna edilen Yasin B., odaya giren özel harekat polisleri tarafından gözaltına alındı. Olayda ölen ve yaralanan olmazken, sokakta park halindeki bir otomobil kurşun isabet etmesi sonucu hasar gördü. Yasin B, zırhlı araçla Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.

20-01/17/aw911542_03.jpg

VALİ ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Ankara Valisi Vasip Şahin, Twitter hesabından olayla ilgili açıklama yaptı. Vali Şahin, "Altındağ ilçemiz Ulus- Anafartalar bölgesinde etrafa rastgele ateş açan kişi, güvenlik kuvvetlerimizce yasal işlem yapılmak üzere gözaltına alınmış olup, herhangi bir olumsuzluk meydana gelmemiştir" ifadelerini kullandı.

AJANSLAR

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN