Ankara ve 5 il için elektrik kesintisi uyarısı | 2 Şubat 2017

Ankara ve 5 il için elektrik kesintisi uyarısı | 2 Şubat 2017

EDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle Ankara'nın bazı ilçelerinde ve 5 ilde 2 Şubat günü elektrik kesintisi uygulanacak.

Başkent Elektrik Dağıtım AŞ'den (EDAŞ) yapılan yazılı açıklamaya göre, Ankara'nın Etimesgut, Gölbaşı, Keçiören, Mamak, Sincan ve Yenimahalle ilçelerinin bazı mahallelerinde 10.00-17.00 saatlerinde planlı bakım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisine gidilecek.

Bartın, Çankırı ve Karabük'ün Merkez, Zonguldak'ın Çaycuma, Devrek ve Ereğli ilçelerinin bazı mahallelerinde 2 Şubat günü 08.30-17.00 saatleri arasında elektrik kesintisi uygulanacak.

Aboneler, elektrik verilemeyecek ilçelerdeki mahalle ve sokaklara ilişkin detaylarla kesintinin saat bilgilerine Başkent EDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Kesinti Listesi ve Haritası" bölümünden ulaşabilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN