Ankara'da hesap kavgası kanlı bitti

Ankara'da hesap kavgası kanlı bitti

Ankara'da bir kafede müşteri ile çalışanlar arasında hesap yüzünden çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Hesaba kızan müşteri, iş yeri çalışanına kurşun yağdırdı. Ağır yaralanan genç hastanede hayatını kaybetti.

Ankara'da bir kafede hesap anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga sonucu bir kişi silahla vurularak öldürüldü.

Çankaya ilçesi Cumhuriyet Mahallesi Bayındır-1 Sokak'taki bir kafede müşteri ile iş yeri çalışanları arasında hesap anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan tartışma büyüyerek kavga dönüştü.

İŞYERİ ÇALIŞANINA KURŞUN YAĞDIRDI

Ayrıldıktan bir müddet sonra mekana tekrar dönen ismi öğrenilemeyen şahıs, silahıyla iş yeri çalışanı İ.Y'yi vurdu. Çevredekilerin yardımıyla Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen İ.Y, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın hemen ardından Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri iş yerine gelerek geniş kapsamlı çalışma başlattı.

Ekiplerin sıkı çalışması sonucu İ.Y'yi vurup kayıplara karışan zanlı yakalanarak gözaltına alındı. Zanlının emniyetteki işlemleri devam ediyor.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN