Ankara'da lastik değiştiren iki kişiye araç çarptı: 2 ölü

Ankara'da lastik değiştiren iki kişiye araç çarptı: 2 ölü

Çankaya'da aracın patlayan lastiğini değiştirmeyen çalışan Berat Yılmaz ile Metehan Güzel'e başka bir otomobil çarptı. Feci kazada iki kişi de kaybetti.

Ankara'nın Çankaya ilçesi Emek Mahallesi Mevlana Bulvarı'ndan Ulus istikametine seyreden Berat Yılmaz idaresindeki otomobilin lastiği patladı. 

Yılmaz ile otomobildeki Metehan Güzel'e (23) yol kenarında patlayan lastiği değiştirmeye çalışırken, aynı istikamette giden ve sürücüsünün kimliği henüz tespit edilemeyen otomobil çarptı. 

50 METRE SAVRULDULAR

Çarpmanın etkisiyle Yılmaz ile Güzel yaklaşık 50 metre yola savruldu. Çevredekilerin haber vermesi üzerine, olay yerine polis, 112 Acil Servis ile itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, kaza yerinde Yılmaz ile Güzel'in yaşamını yitirdiğini belirledi. 

Polis ekipleri, Yılmaz ile Güzel'e çarpan ve olay yerinden kaçan otomobilin sürücüsünün yakalanması için çalışma başlattı. 

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN