Ankara'da polis şiddeti! Önce yeğeni, sonra amcayı dövdüler

Ankara'nın Altındağ ilçesinde hızlı araç kullanan bir sürücüyü uyaran ve tartışan O.P.'ye tartışma nedeniyle müdahaleye gelen Yunus ekibi tarafından şiddet uygulandı. Amcasının bakkalına sığınmaya çalışan O.P. başarılı olmayınca amcası kurtarmaya çabaladı fakat amca F.P. de polisin şiddetine maruz kaldı.

Ankara'nın Altındağ ilçesinde 20 Ocak 2022 tarihinde O.P. karşı karşıya geçerken bir araç süratli şekilde önünden geçti ve küçük bir çocuk ezilme tehlikesi yaşadı. O.P. aracın şoförünü uyardı. Bunun ardından O.P. ile şoför arasında tartışma başladı. Tartışmaya, olay yerine gelen Yunus ekibi müdahale etti. Tartışmanın büyümesi üzerine Yunus ekibi O.P.'ye şiddet uygulamaya başladı.

Bunun üzerine O.P., amcası F.P.’nin işlettiği bakkal dükkanına kaçmaya çalıştı ancak başaramadı. Polisler, O.P.’ye dükkanın önünde de şiddet uygulamaya devam etti. Araya girerek yeğenini kurtarmaya çalışan F.P. de polis şiddetinden nasibini aldı.

F.P. ve O.P., olayın ardından karakola giderek polisler hakkında şikayetçi olmak istedi. Ancak Yunus ekibinin amirinin, F.P. ve O.P.’den şikayetçi olmamaları konusunda ricada bulunduğu bildirildi. Amirin, F.P. ve O.P.’ye, memurları hakkında şikayetçi olmaları halinde kendi aleyhine sonuçlar doğacağını söylediği öne sürüldü. F.P. ve O.P.’nin, AK Parti Altındağ ilçe yönetiminin de araya girmesiyle şikayetten vazgeçtiği öğrenildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (25)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
25 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN