Ankara'da tanzim satışı başladı

Ankara'da tanzim satışı başladı

Ankara'da tanzim satışı başladı. Ucuz meyve sebze almak isteyen vatandaşlar Ankara'da nerelerde tanzim satış noktaları açıldığını ve buralardan ne kadar meyve ve sebze alabileceklerini öğrenmeye çalışıyor. Tanzim satış noktası Ankara'da 15 yerde kurulurken İstanbul'da 50 merkezde satış noktası açıldı. İşte Ankara'da tanzim satış noktası açılan ilçeler ve merkezler...

Ankara'da nerelerde tanzim satış noktası açıldı. Sebze ve meyva fiyatlarındaki artış karşısında hükümet vatandaşa daha uygun sebze ve meyva taşışı yapacak olan Tanzim satış noktalarını hayata geçirdi. Tanzim satış noktası kuruldu ve vatandaşlar ucuza sebze, meyve ihtiyaçlarını karşılayabilecekler. İstanbul'da 50, Ankara'da ise 15 noktadan satışlar gerçekleştirilecek. Haberimizde Ankara'da kurulan tanzim satış noktalarını bulabiliriniz. 

19-02/11/tanzim-satis-1549875550.jpg

ANKARA'DA 15 NOKTADA SATIŞ GERÇEKLEŞECEK

Tanzim satış noktaları Ankara'da kuruldu ve faaliyete geçti. Ankara'da 15 noktada satış gerçekleştirilecek.

İşte Ankara satış yapılacak bölgeler:

Kızılay 15 Temmuz Milli İrade Meydanı, Sıhhiye Abdi İpekçi Parkı, Kurtuluş Parkı, Ulus metro çıkışı, Siteler İtfaiye Meydanı, Hasköy Cemre Parkı, Kuyubaşı metro çıkışı, Keçiören Belediyesi önü, Pursaklar Hicret Camii önü, Etimesgut Belediyesi karşısı, Sincan Lale Meydanı, Mamak Şafaktepe Parkı, Mamak Bostancık Caddesi, Batıkent Gimsa karşısı, Gölbaşı Belediyesi karşısı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN