Annesini öldürüp, cesedini çuvalla balkonda sakladı

Annesini öldürüp, cesedini çuvalla balkonda sakladı

İzmir'de, Kazakistan uyruklu E.A.'nın evine gelen misafirlerin aldığı kötü koku, korkunç cinayeti ortaya çıkardı. E.A.'nın tartıştığı annesi bıçaklayarak öldürdüğü, cesedi çuvala koyduğu ve balkonda 3 gün boyunca sakladığı belirlendi.

İddiaya göre, Ahmet D. ile eşi Kazakistan uyruklu E.A.'nın yaşadığı eve akşam saatlerinde misafir geldi. Misafirliğe gelen kişiler evden kötü koku geldiğini fark edince durumu Ahmet D.'ye söyledi.

KAN GELDİĞİNİ GÖRDÜĞÜ ÇUVALI AÇINCA...

Bunun üzerine durumdan şüphelenen Ahmet D., evin arka kısmında bulunan balkona baktı. Kapalı bir çuvalın yanında kan olduğunu fark eden Ahmet D., çuvalı açtığında E.A.'nın annesi Gülistan Aidorova'yı kanlar içerisinde gördü.

bicaklayarak-oldurdugu-annesini-cuvala-koyup-3-gun-balkonda-sakladi-9725-dhaphoto7.jpg

Panikleyen Ahmet D., aynı apartmanın 3'üncü katında oturan babasına haber verdi. Oğlunun yanına gelen babası ise durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan kontrolde Gülistan Aidorova'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

20210625-2-48913779-66403211.jpg

BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRÜP, ÇUVALA KOYMUŞ

Olay yerine gelen polis ekipleri E.A., Ahmet D. ve babasının ifadesine başvurdu. Olayı itiraf eden E.A., yaklaşık 3 gün önce annesiyle aralarında tartışma çıktığını söyledi.

bicaklayarak-oldurdugu-annesini-cuvala-koyup-3-gun-balkonda-sakladi-9725-dhaphoto12.jpg

İddiaya göre, annesi Gülistan Aidorova'nın dini nikahlı eşi Ahmet D. ile evlenmesini istemediği için aralarında tartışma çıktığını, tartışmanın büyümesi üzerine annesini bıçakladıktan sonra, çuvalın içine koyup balkonda sakladığını söylediği öğrenildi.

20210625-2-48913779-66403212.jpg

Savcı ve polisin incelemesinin ardından talihsiz kadının cansız bedeni otopsisi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN