Annesinin elinden düşen bebek hayatını kaybetti

Annesinin elinden düşen bebek hayatını kaybetti

Amasya’da annesinin yıkarken banyoda elinden düşürdüğü 25 günlük bebek Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti. Fatma Y.’nin yaklaşık bir yıl önce de 2,5 yaşındaki oğlunun köydeki çeşmenin önündeki su yalağının içinde düşerek boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, Amasya’nın Gümüşhacıköy İlçesinin Arpadere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatma Y., evlerinin banyosunda 25 günlük olan bebeği Melike Y.’yi yıkarken kazara elinden düşürdü. Gümüşhacıköy Devlet Hastanesine kaldırılan bebek, ilk müdahalesinin ardından beyin kanaması teşhisi ile Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Melike Y., yapılan müdahalelere rağmen Samsun’daki hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Fatma Y.’nin yaklaşık bir yıl önce de 2,5 yaşındaki oğlunun köydeki çeşmenin önündeki su yalağının içinde düşerek boğularak hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

SAMSUN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN