Antalya Büyükşehir'den Saklıkent'e her gün ulaşım

Antalya Büyükşehir'den Saklıkent'e her gün ulaşım

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Saklıkent Kayak Merkezi'ne 7 gün toplu ulaşım imkanı sağlıyor. Antalyalılar, her gün 2 bin 400 rakımlı Saklıkent'e çıkarak kar keyfi yaşıyor.

Antalya'da Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı, Saklıkent'e ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla toplu taşıma seferlerine bu yıl da devam ediyor. Kent merkezine 50 kilometre uzaklıktaki Saklıkent Kayak Merkezi'ne vatandaşların toplu taşıma ile ulaşımını kolaylıkla sağlayacak 500 No'lu Otogar-Saklıkent Toplu Taşıma Hattı seferleri sürüyor.

20-01/12/antalya-saklikent-kaya2.JPG
HAFTADA 7 GÜN DÜZENLENECEK

Saklıkent’in fiziki koşullarına uygun konforlu ve güvenli toplu taşıma araçlarıyla gerçekleşen seferler, Antalyalıların kar keyfini doyasıya yaşaması için haftada 7 gün düzenleniyor. 500 nolu hat, saat 08.30'da Antalya Otogar'dan kalkıyor ve Dokuma Park-Özdilek-Çallı-Tıp Fakültesi-Uncalı Mezarlığı-Bahtılı-Doyran ve Saklıkent Yaylası güzergahında erişim sağlıyor. Hat, saat 15.30’da Saklıkent’ten dönüyor.

20-01/12/antalya-saklikent-kayak1.JPG

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN