Antalya'da Halk Et'in ikinci mağazası açılıyor

Antalya'da Halk Et'in ikinci mağazası açılıyor

Halkı ekonomik ve sağlıklı etle buluşturmayı amaçlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Halk Et mağazasının ikinci şubesi Manavgat’ta açılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin halka uygun fiyatlı ve sağlıklı et sunulan Halk Et satış mağazalarının ilki Kepez İlçesi Zafer Mahallesi’nde açılmıştı. Modern tesislerde hizmet veren Halk Et Mağazası vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Başkan Muhittin Böcek’in talimatı ile Halk Et diğer ilçelerde de yaygınlaşıyor. Projeyi yürüten Büyükşehir Belediyesi iştiraki ANET, Halk Et'in ikinci mağazasının Manavgat Bahçelievler Mahallesi’nde en kısa sürede hizmete gireceğini duyurdu.

20-01/10/antalya-halk-et.JPG

VETERİNER GÖZETİMİNDE İŞLENİYOR

Halk Et Satış Mağazası’nda piyasa fiyatının altına tüketime sunulan etler, hijyenli bir ortamda, güvenle tüketiciye ulaşıyor. ANET tarafından, içerisinde veteriner, gıda mühendisi ve uzman kişilerin olduğu bir komisyonca üreticiden ilk elden alınan hayvanlar yine ANET’in kendi mezbahasında kesilerek, veteriner gözetiminde işleniyor.

20-01/10/baskan-muhittin-bocek.JPGAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN