Antrenörden müsabakayı kaybeden genç kıza tokat! Skandal görüntüler kamerada

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tüm ülkede gösterilerle ve çeşitli etkinliklerle kutlanırken Diyarbakır'dan tepki çeken görüntüler geldi. Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmelerinde, O.B. isimli antrenör müsabakayı kaybeden genç kıza tokat attı. O anlar, cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesindeki bir salonda, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı günü, dün Türkiye Gençler Tekvando İl Seçmeleri yapıldı.

Seçmelere katılan kız sporcu, rakibine yenilip elendi. Antrenör O.B., kazanan rakip sporcuyu tebrik etti, ardından da seyircilerin gözü önünde elenen sporcusuna tokat attı.

anta.jpg

Geriye doğru savrulan genç kız hiçbir şey yapmadan beklerken, O.B. de minderi terk etti. O anlar bir seyircinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (33)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
33 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN