AÖF çıkmış sorular ve cevapları: Ekonomi, siyaset, kamu yönetimi...

AÖF çıkmış sorular ve cevapları: Ekonomi, siyaset, kamu yönetimi...

Haberimizdeki linke tıklayarak AÖF çıkmış sorulara ulaşabilir konu hakkında detayları bulabilirsiniz. 12-13 Ocak'ta sınava girecek öğrenciler merakla AÖF siyaset çıkmış soruları araştırıyor. Yazımızda Ekonomi çıkmış soruları, siyaset bilimleri çıkmış soruları ve kamu yönetimi çıkmış sorularını bulabilir kendinizi denemek için tıklayarak çözebilirsiniz. AÖF final sınavları bu hafta sonu gerçekleştirilecek. AÖF sınavdan çıkan öğrenciler AÖF soru ve cevaplarını bekliyor. Sınav sonrasında yorumları ve sınav soru ve cevaplarına dair öğrencilerin paylaşımını sitemizde bulabilirsiniz. İşte merak ettiğiniz AÖF çıkmış sorular ve cevapları hakkında detaylar...

Haberimizde AÖF çıkmış sorular ve cevaplarını bulabilirsiniz. Öğrenciler merakla AÖF geçmiş dönemlerde çıkmış sorular ve cevaplarını araştırıyor. 12-13 Ocak cumartesi ve pazar günü yapılacak olan AÖF sınavına katılacak olan öğrrenciler merakla AÖF çıkmış soruları araştırıyor. AÖF sınavlarına ilişkin son dakika haberleri belli oldu. Öğrenciler arama motorlarında en çok AÖF çıkmış soru ve cevaplarını aratıyorlar. Haberimizde yer alan bilgilerden ve linkten yararlanarak çıkmış soruları çözebilir sınavlara en iyi şekilde hazırlanabilirsiniz. AÖF sınavı bu hafta sonu yapılacak. AÖF final sınaı için son hazırlıklarını yapan öğrenciler geçmiş dönemde çıkmış olan soruları çözerek bilgilerini ölçüyorlar... İşte AÖF çıkmış sorular ve AÖF Ekonomi, siyaset, kamu yönetimi çıkmış soruları...

2019 AÖF SORU VE CEVAPLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF soru ve cevapları henüz yayınlanmadı. 2019 AÖF final soru ve cevaplarının 15 gün içinde açıklanması bekleniyor. AÖF sonuçlarını karar.com'dan takip edebilirsiniz. "AÖF final sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?" sorusu öğrenciler tarafından merak ediliyor. 

AÖF SINAV TARİHİ 2019

Güz dönemi final sınavı 12 Ocak 2019 tarihinde başlıyor, 13 Ocak 2019 tarihinde sona eriyor. Bahar dönemi vize sınavı 13 Nisan 2018 tarihinde başlıyor, 14 Nisan 2019 tarihinde sona eriyor. Bahar dönemi final sınavı 25 Mayıs 2019 tarihinde başlıyor, 26 Mayıs 2019 tarihinde sona eriyor.

19-01/11/aof-cikmis-sorular-ve-cevaplari.jpg

 

AÖF GEÇMİŞ DÖNEMLERDE ÇIKMIŞ SORULAR VE CEVAPLARI 

AÖF sınav soruları ve cevaplarını sizler için hazırladık. 29-30 Nisan tarihlerinde AÖF sınavları gerçekleştirilecek. Öğrenciler ise sınav öncesinde çıkmış soruları inceleyebilecekler. İşte 2017 yılı dahil AÖF çıkmış soruları

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR İÇİN TIKLAYIN...

Yukarıdaki linke tıklayarak AÖF final sınavı öncesinde sınava girecek öğrenciler geçmiş dönemlerdeki sınavlarda çıkmış soruları görebilir ve sınav hazırlıklarınızda çıkmış sorulardan faydalanabilirsiniz.

AÖF SINAVI SAAT KAÇTA? 

AÖF sınavı, Türkiye genelinde tüm sınav merkezilerinde sabah saat 9:30'da, öğleden sonra saat 14:00'da, K.K.T.C. Lefkoşa'da ise sabah saat 08:30’da, öğlenden sonra ise saat 13:00’da yapılmaktadır.

Sınavlar Cumartesi ve Pazar günleri dört oturum halinde yapılmaktadır. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30’ar dakika sınav süresi verilecektir. AÖF sınavlarının başlama ve bitiş saatleri ise Sabah oturumu: 09:30 – 11:30, İkinci oturum: 14:00 – 16:00.

 

19-01/11/aof-gecmis-donemlerde-cikmis-sorular-ve-cevaplari.jpg

SINAVA DAİR BİLİNMESİ GEREKENLER

1) Sınava gireceğiniz binayı, sınavdan en geç 1 gün önce görmeniz yararınıza olacaktır.

2) Sınava girebilmeniz için gerekli olan "Sınav Giriş Belgesi" ve "Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik" (Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı/Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı/Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart) belgelerinizi sınava gitmeden önce mutlaka hazırlayın.

3) Sınava girebilmeniz için gerekli belgeler dışında, yanınızda kâğıt, kitap, defter, not vb. hiçbir doküman; cep telefonu, bilgisayar, tablet, telsiz, kamera vb. hiç bir iletişim, depolama, kayıt ve veri aktarma cihazı; ruhsatlı veya resmi amaçlı olsa bile silah ve silah yerine geçebilecek hiç bir nesneye izin verilmemektedir.

4) Sınav saatinden 1 saat önce sınava gireceğiniz binanın kapısında hazır bulunun.

5) Sınavın ilk 15 dakikası dolduktan sonra, her ne sebeple olursa olsun hiçbir öğrenci sınava alınmamaktadır.

6) Sınavda yapacağınız işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu yazan siyah kurşun kalem ve iz bırakmayan silgi bulundurunuz.

7) Cevap kâğıdı üzerine test grubunuzu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayı unutmayınız. Test grubunu (kitapçık türünü) (A, B, C, D) kodlamayan veya birden fazla kodlama yapan öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır.

8) Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Ancak, kullanacağınız makinede alfabetik tuş takımı (A, B, C, …) ve program yapılmasına, saklanmasına, çalıştırılmasına imkân veren EXE, STORE, RUN vb. tuşlar bulunmamalıdır. Aksi takdirde sınavınız ne yazık ki geçersiz sayılacaktır.

9) Resmi kıyafetle (kıtalarından izinli er ve erbaşlar haricinde) sınava giremezsiniz.

10) Sınav değerlendirilirken doğru cevaplarınızın sayısından yanlış cevaplarınızın sayısının dörtte biri düşülecek ve kalan sayı sınavla ilgili ham puanınız olacaktır. Bu nedenle, hakkında hiçbir fikriniz olmayan soruları boş bırakınız. Ancak, soruda verilen seçeneklerden birkaçını eleyebiliyorsanız kalanlar arasında doğru cevabı kestirmeye çalışmanız yararınıza olabilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN