AÖF çıkmış soruları indir | AÖF geçmiş sınav soruları tıkla indir | AÖF Bahar dönemi soruları

AÖF çıkmış soruları indir | AÖF geçmiş sınav soruları tıkla indir | AÖF Bahar dönemi soruları

AÖF çıkmış soruları indirme linki ve AÖF geçmiş sınav sorularına dair detaylar haberimizde. 13 ve 14 Nisan tarihlerinde sınava girecek olan AÖF öğrencileri sınav öncesi AÖF Bahar dönemi sorularını merak ediyor ve çözerek sınava hazırlanmak istiyor. İşte AÖF geçmiş sınav sorular ve AÖF çıkmış sorular ve cevapları

AÖF çıkmış soruları ve cevapları haberimizde. Bahar dönemi sınavlarına girecek olan öğrenciler AÖF geçmiş sınav sorularını çözerek sınava hazırlanmak istiyor. Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim, bahar dönemi ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. İşte 13-14 Nisan tarihlerinde sınava girecekler için AÖF Bahar dönemi soruları ve cevapları...

AÖF GEÇMİŞ DÖNEM SORULARI VE CEVAPLARI

AÖF'te geçmiş dönemlerde çıkmış soruları, Anadolu Üniversitesi'nin E-Kampüs sistemi üzerinden paylaşılıyor. Geçmiş sorular için TIKLAYIN 

19-04/12/aof-sinav-sorulari-ve-cevaplari.jpg

AÖF GEÇMİŞ YILLARDA ÇIKMIŞ SORULAR

AÖF çıkmış sorular listesi, Anadolu Üniversitesi'nin yayımlamış olduğu E-kampüs sayfası üzerinden öğrenci numarası ve şifresi ile kolayca görüntülenebilecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde yapılan sınavların soru ve cevapları ANADOLUM eKampüs Sisteminde yayınlanmaktadır. https://ekampus.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak, çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF BAHAR DÖNEMİ SINAVI

AÖF'ün Bahar Dönemi Ara sınavları 13-14 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek. Öğrencilere, sınava gireceği her ders için 20 soru sorulacak, 30'ar dakika süre verilecek. Sınavlar Cumartesi-Pazar günleri dört oturum halinde yapılacak.

Bu sınavın ardından 25-26 Mayıs tarihlerinde ise Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavları tamamlanacak.

SINAVA GİRERKEN BU BELGELER GEREKLİ

* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi

* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi

* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askeri kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

19-04/12/aof-gecmis-donemde-ckmis-sorular.jpg

2019 AÖF VİZE TARİHLERİ


Anadolu Üniversitesi akademik takviminde AÖF sınav tarihleri, açıköğretim öğrencileri ile paylaşıldı.


Anadolu Üniversitesi tarafından ilan edilen tarihler şöyle:


Güz Dönemi Ara Sınavı: 24 - 25 Kasım 2018


Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 12 - 13 Ocak 2019


Bahar Dönemi Ara Sınavı: 13 - 14 Nisan 2019


Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı: 25 - 26 Mayıs 2019


2018-2019 Öğretim Yılı Üç Ders Sınavı: 20 Temmuz 2019


Bu tarihlere göre; Anadolu Üniversitesi 2019 AÖF vizeleri, 13 – 14 Nisa tarihinde yapılacak.


AÖF SINAV SAATLERİ

Türkiye;

Sabah 09.30 – Öğleden sonra 14.00

KKTC;

Sabah 08;30 – Öğleden sonra 13.00

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN