AÖF final sınavı giriş yeri ve belgesi çıkarma 2019 | AÖF’de final sınavı tarihleri belli oldu

AÖF final sınavı giriş yeri ve belgesi çıkarma 2019 | AÖF’de final sınavı tarihleri belli oldu

AÖF final sınav tarihlerinin yaklaşması ile birlikte öğrencileri de final sınavı heyecanı kapladı. Bahar dönemi final sınav tarihlerinin belli olmasının ardından AÖF bahar dönemi sınav giriş yerleri ve belgesi çıkarma işlemleri 2019 yılında da devam ediyor. Yüzbinlerce adayın gireceği Açıköğretim Fakültesi (AÖF) bahar dönemi final sınav tarihlerine ve sınav giriş belgesine http://anadolu.edu.tr adresi üzerinden erişebilirsiniz.

AÖF bahar dönemi final sınavı tarihleri ile ilgili detaylar belli oldu. Bu hafta sonu 25-26 Mayıs tarihlerinde yapılacak AÖF bahar dönemi final sınavı tarihleri öncesi öğrenciler, AÖF final sınavı giriş belgesi çıkarmak için http://anadolu.edu.tr adresine giriş yapıyor. Peki AÖF bahar dönemi final sınavı giriş belgesi ve yeri nereden nasıl öğrenilir? İşte detaylar…

AÖF sınav giriş yeri ve belgesi sorgulama

AÖF bahar dönemi final sınavı giriş yerleri ve belgesi için http://anadolu.edu.tr adresine girmeniz yeterlidir. Bunun için aşağıda belirttiğimiz linke tıklayabilirsiniz.

19-05/21/aof-final-sinavi-giris-yeri-ve-belgesi-cikarma-2019-aofde-final-sinavi-tarihleri-belli-oldu.jpg

AÖF final sınav tarihleri ne zaman?

AÖF 2019 bahar dönemi finalleri 25–26 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. En çok üç dersten kalan öğrencilerin girdiği 3 ders sınavının tarihi de güncellendi. Daha evvel 20 Temmuz olarak açıklanan 3 ders sınavı 26 Temmuz’a çekildi.

Sınava girerken bu detaylara dikkat edin

Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi, Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

AÖF sınav geçme notu

84 – 100 AA 4,00 Geçti
77 – 83 AB 3,70 Geçti
71 – 76 BA 3,30 Geçti
66 – 70 BB 3,00 Geçti
61 – 65 BC 2,70 Geçti
56 – 60 CB 2,30 Geçti
50 – 55 CC 2,00 Geçti
46 – 49 CD 1,70 Ortalamaya Bazlı Geçti
40 – 45 DC 1,30 Ortalamaya Bazlı Geçti
33 – 39 DD 1,00 Ortalamaya Bazlı Geçti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN