AÖF final sınavları ne zaman? AÖF sınav yerleri için geri sayım

AÖF final sınavları ne zaman? AÖF sınav yerleri için geri sayım

Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavları yaklaşırken en çok merak konuların başında sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığı konusu oldu. Adaylar sınav günü problem yaşamamak için sınav yerlerini önceden bilmek istiyor. Peki, AÖF sınav yerleri açıklandı mı? İşte detaylar…

 

2019-2020 Anadolu Üniversitesi akademik takvimine göre AÖF final sınavları 18-19 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. Sınava kısa süre kala öğrenciler sınav yerlerini araştırıyor. İşte, Anadolu Üniversitesi AÖF final sınav yerlerinin ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgiler…

FİNAL SINAVLARI NE ZAMAN?

Anadolu Üniversitesi AÖF final sınavları 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

AÖF SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi final sınavı yerleri henüz açıklanmış değil. Daha önceki sınav yerlerinin açıklanma tarihlerine bakılacak olursa; sınav tarihinden bir hafta önce açıklanmıştı. Buna göre final sınavlarının 18-19 Ocak tarihlerinde yapılacak olduğunda hareketle sınav yerlerinin bu hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.

SINAV GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Açık Öğretim Fakültesi final sınavına girecek adaylar, Fotoğraflı Sınav Giriş Belgelerini www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresinden öğrenci giriş bölümüne T.C. Kimlik Numarası ve şifresini girerek alabilirler.

Bununla birlikte tüm AÖF bürolarından da giriş belgelerini alabilirler.

20-01/13/aoff.jpg

SINAVA GİRERKEN GEREKLİ BELGELER?

• Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi,
• Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi,
• Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. Kimlik Numaralı nüfus cüzdanı, Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kimlik Kartı, süresi geçerli pasaport, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait mavi kart, yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.
• Bunların dışındaki belgeler (sürücü belgesi, mesleki kimlik kartları vb.) sınava giriş için geçerli kimlik belgesi olarak kabul edilmez.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

NOT: Adaylar, sınavda kalem ve silgi gibi ihtiyaçlarını kendileri karşılayacak olup sınava kalem ve silgiyle gelmeleri gerekiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN