AÖF final soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF soru ve cevapların yayınlanma tarihi

AÖF final soru ve cevapları yayınlandı mı? AÖF soru ve cevapların yayınlanma tarihi

Anadolu Üniversitesi final dönemi sınavları hafta sonu gerçekleşiyor. Sınav sonrası öğrenciler AÖF final soru ve cevaplarının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor. Peki AÖF final soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak. Tüm bilgiler karar.com’da…

AÖF final soru ve cevapları sınava giren binlerce öğrenci tarafından merak ediliyor. AÖF final sınavları için ilk oturum bugün yapıldı. Yarın da sınavın ikinci oturumu gerçekleşecek. Sınav sonrası öğrenciler AÖF final soru ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Sınavla ilgili bilmeniz gerekenler haberimizde.

AÖF FİNAL SORU VE CEVAPLARI

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavlarının ilk oturumu bugün gerçekleşti. Binlerce öğrenci sınavda ter döktü. Final sınavının son oturumu ise yarın gerçekleşecek. AÖF soru ve cevapları ise henüz yayınlanmadı. AÖF final soru ve cevaplarının birkaç gün içerisinde Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nin internet sitesinde yayınlanması bekleniyor. Sınava giren öğrenciler sınav sonuçlarının açıklanmasıyla sınavdan geçip geçmediklerini anlayabilecek. AÖF final soru ve cevaplarının açıklanmasının ardından ise AÖF sınav sonuçları açıklanacak.

20-01/18/kredi-karti-ile-aof-odemesi.jpg

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları 18-19 Ocak tarihlerinde yapılacak. Sınavdan sonra öğrenciler, sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Anadolu Üniversitesi’nden henüz bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. Ancak geçmiş sınav sonuçları dikkate alındığında sınav sonuçlarının ortalama 15 gün içerisine açıklandığı görülmektedir. Bu nedenle sınav sonuçlarının 15 gün içerisine açıklanması bekleniyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

4 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRÜYOR MU?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) yaptığı sınavlarda geçerli olan 4 yanlışın 1 doğruyu götürmesi sistemi açıkmğretim sınavlarında da geçerlidir. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarında dört yanlış bir doğruyu götürüyor. Bu nedenle sınava giren öğrencilerin bilmedikleri soruları boş bırakması alacakları puanlar açısından önemlidir.

PUAN HESAPLAMA NASIL YAPILIYOR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarına giren öğrencilerin sınavdan geçmiş sayılabilmesi için 100 üzerinden 35 ya da üzerinde puan almış olması gerekiyor.

SINAV İTİRAZI NASIL YAPILIYOR?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi sınavlarına giren öğrenciler sınav sonuçlarına itiraz etme hakkına sahiptir. Bu itirazlar sınav sonuçları açıklandıktan 3 iş günü içerisinde yapılmalıdır. 3 günden sonra yapılacak itirazlar geçerli sayılmayacaktır. İtirazlar Açıköğretim Fakültesi Merkez Büro Yöneticiliği birimine yapılacak dilekçe ile olacaktır. Bir diğer itiraz yöntemi ise [email protected] adresine e-posta gönderme yöntemiyle gerçekleşmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN