AÖF kayıt ücretleri 2019 | AÖF kayıtları nasıl yapılır? AÖF kayıt işlemleri başladı

AÖF kayıt ücretleri 2019 | AÖF kayıtları nasıl yapılır? AÖF kayıt işlemleri başladı

Eğitimini açıktan sürdüren ya da sürdürecek olan on binlerce öğrenci, AÖF kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirerek, üniversiteye kaydını tamamlıyor. İlk olarak internet üzerinden ders seçiminin gerçekleştiği işlemin ardından AÖF kayıt ücretleri de bankaya yatırılıyor. İşte detaylar…

 

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde eğitim hayatını devam ettirenler, 2019 AÖF kayıt ücretlerinin ne kadar olacağını sorguluyor. 2 Eylül tarihinde başlayan kayılar, 13 Eylül’e kadar devam edecek. Bu tarihten sonra da kayıt işlemi yapılamayacak. Peki AÖF kayıtları nasıl yapılır? Gelişmeler karar.com’da…

AÖF KAYIT TARİHLERİ

Anadolü Üniversitesi Açıköğretim İşletme ve İktisat Fakültelerine internet aracılığıyla başvuru ve kayıt işlemleri 2-13 Eylül tarihleri arasında yapılacak. Belirtilen tarihlerden sonra İnternetten ya da başka kanalla başvuru yapılamayacak.

KAYITLAR NASIL YAPILIR?

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile yerleştirilip kayıt işlemlerini tamamlayacak olan adaylar ile AÜ Yabancı Uyruklular İçin Yükseköğretime Geçiş ve Yerleştirme Sınavı (ANADOLUYÖS) dâhilinde kayıt hakkı elde edenler, 2-13 Eylül tarihlerinde başvuru ve kayıt işlemlerini http://aof.anadolu.edu.tr internet sitesinden yapabilecek.

Adaylar, daha sonra gerekli belgelerle açıköğretim bürolarına getirip kayıtlarını gerçekleştirebilecek. Kurum, paylaşılan tarihlerin ardından mazeret beyan ederek kayıt yaptırmak isteyenlerin başvurularının kabul edilmeyeceği ve kayıtlarının yapılmayacağı konusunda adayları uyarıyor.

19-09/04/aof.jpg

KAYIT EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KILAVUZ PAYLAŞILDI

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgeler hazırlanıp, illerdeki AÖF bürolara bizzat başvuru ile kayıt yaptırılacak. İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından ya da aof.anadolu.edu.tr adresinden erişilebiliyor.

SON TARİH 31 ARALIK 2019

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Önlisans/Lisans Programlarına kayıt hakkı elde eden fakat ortaöğretim kurumlarından 2018-2019 öğretim yılı sonunda mezun olamayarak bütünleme ya da tek ders sınavına girecek adaylar da 2-13 Eylül 2019 tarihlerinde geçici kayıt yapabilecek. Bu adayların mezun olduklarına ilişkin belgelerini, 31 Aralık 2019 tarihine dek fakülteye ibraz etmeleri durumunda asıl kayıtları yapılacaktır. Bu tarihe dek mezun olduklarını belgelemeyenlerin geçici kayıtları silinecek ve bu durumda olup belirlenen tarihlerde geçici kayıtlarını yaptırmayan adayların kayıtları yapılmayacaktır.

Kayıt belgeleri eksik de kayıt yapılmaz ve belgeleri tamamlamak üzere ek süre verilmez. Kayıt zamanı uzatılmaz. Paylaşılan tarihlerde her ne nedenle olursa olsun kaydını yaptırmayan adaylar, Fakülteye kayıt hakkını kaybeder ve herhangi bir hak iddia edemez. Posta yoluyla da kayıt alınmaz.

KAYITLAR HAKKINDAKİ TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

KAYIT ÜCRETLERİ NE KADAR?

AÖF 2019-2020 öğretim senesinde ilk defa kayıt yaptıracak öğrencilerin ödeyeceği ücretleri de paylaşıldı. Ödenecek tutarlar bölümlere göre farklılık gösterebilir.

AÖF KAYIT ÜCRETLERİ TABLOSU İÇİN TIKLAYIN

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN