AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? Açık Öğretim üniversite kayıt yenileme nasıl yapılır? 2019

AÖF kayıt yenileme ne zaman başlıyor? Açık Öğretim üniversite kayıt yenileme nasıl yapılır? 2019

AÖF kayıt yenileme tarihleri yaklaşıyor. Açık Öğretim üniversite kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağını haberimizden öğrenebilrsiniz. AÖF kayıt ücretleri ve detaylı bilgi haberimizde... AÖF kayıt yenileme işlemleri 7 Ekim 2019 tarihinde başlayacak ve 18 Ekim 2019'da sona erecek. Güz dönemi, bahar dönemi, yaz okulu takvimi ve tüm detaylar...

AÖF yeni dönem kayıt yenileme işlemi 07 Ekim 2019 Pazartesi günü başlayacak ve 18 Ekim 2019 Cuma günü sona erecek.

Toplam 12 gün sürecek kayıt yenileme işlemi sonrası, 18 Ekim 2019 Cuma günü mazeretli kayıt yenileme işlemi yapılabilecek. 

Kayıt yenileme işlemi sonrası, Güz Dönemi Ara Sınavı 14 - 15 Aralık 2019 tarihinde, Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı ise 18 - 19 Ocak 2020 tarihleri arasında uygulanacak.

Kayıt gruplarının internet başvuru işlemleri belirtilen tarihlerin ilk günü saat 09.00’da başlayacak, son günü saat 17.00’de sona erecek.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2019-2020 Öğretim Yılı İnternet Başvuru, Kayıt, Kayıt Yenileme/Ekle-Sil Tarihleri şu şekilde:

19-09/30/kayit-yenileme.jpg

AÖF KAYIT YENİLEME NASIL YAPILIR?

AÖF kayıt yenileme işlemleri aof.anadolu.edu.tr adresi üzerinden Kayıt Otomasyonu bağlantısı ile Kayıt yenileme ekranı üzerinden gerçekleştirilir. Kayıt işlemini gerçekleştiren adaylar 45 AKTS krediyi geçmeyecek şekilde ders seçimi yapabilir.

AÖF KAYIT ÜCRETLERİ NE KADAR?

Kayıt yeniletecek öğrenciler ilgili Bakanlar Kurulu Kararı gereğince sınav hizmetleri, basılı malzemeler ve diğer hizmetler karşılığı olan ve Anadolu Üniversitesince belirlenen staj/uygulama dersi bulunmayan programlarda alt limit 220,00 ve tekniker unvanı verilen programlarda alt limit 240,00 olup alınan dersin kredisine göre değişen Dönem Öğretim Gideri tutarını ödeyeceklerdir.

Adaylar, İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzunda açıklanan kayıt belgelerini hazırlayarak illerdeki AÖF bürolarına bizzat başvurarak kayıt yaptırabilir.

İnternet Başvuru ve Kayıt Kılavuzu ile Öğrenci Kılavuzuna www.anadolu.edu.tr/acikogretim adresi Kılavuzlar bağlantısından veya aof.anadolu.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

AÖF BAHAR DÖNEMİ VE YAZ OKULU TARİHLERİ İSE ŞU ŞEKİLDE:

19-09/30/bahar-donemi-yaz-okulu.jpg

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN