AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF giriş ve sınav takvimi

AÖF vize sınavları ne zaman? AÖF giriş ve sınav takvimi

AÖF ikinci dönemi başladı. Bahar dönemine başlayan öğrenciler için şimdi akademik takvimi öğrenmek kaldı. AÖF vize sınavları ne zaman başlıyor herkes bunu merak ediyor. Bizde haberimizde AÖF giriş panelini ve AÖF sınav takvimini bütün detayları ile verdik. AÖF öğrenci girişi yaparak bütün bilgilerinize ulaşabilir ve sınav takviminizi oluşturabilirsiniz. AÖF vize sınavları ne zaman bütün detayları ile haberimizde yer alıyor.

AÖF bahar dönemi başladı. Herkes AÖF vize sınavları ne zmaan bunu ve AÖF sınav takvimini merak ediyor. Biz de habermizde AÖF vize sınavları ne zaman bunun tarihini verdik ve AÖF sınav takvimini de detaylı olarak sizlere sunduk. 

AÖF SINAV TARİHLERİ 2018 

AÖF kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirecek olan öğrenciler bahar dönemi yapılacak sınavları da şimdiden araştırmaya başladı. Kayıt yenileme işlemlerinin ardından bahar dönemi ara sınavı (vize) ve bahar dönemi dönem sonu sınavı (final) yapılacak. Bu sınavların tarihleri ise şu şekilde; 

AÖF bahar dönemi ara sınavı: 14-15 Nisan 2018 

AÖF bahar dönemi dönem sonu sınavı: 02-03 Haziran 2018 

AÖF üç ders sınavı ise 21 Temmuz 2018 tarihinde gerçekleştirilecek. 

AÖF SORU VE CEVAPLARI NASIL GÖRÜNTÜLENİR? 

AÖF sınavlarınd sorulara verdiği yanıtların doğruluğunu ve yanlışlığını kontrol etmek isteyen öğrenciler, internet üzerinde AÖF soru ve cevapları için araştırma yapmaya başladı. 

AÖF soru ve cevapları, Anadolu Üniversitesi e-Kampüs sistemi üzerinden görüntülenmektedir. Öğrenciler e-Kampüs sistemine öğrenci girişi yapmalı ve ardından çıkmış sınav soruları bağlantısına tıklanmalıdır. Açılan ekranda AÖF soru ve cevapları görüntülenecektir.

AÖF giriş ekranı için tıklayınız

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN