AÖF yaz okulu sınav tarihi ne zaman? Giriş Belgeleri erişime açıldı mı? Yaz okulu ücretleri 2019

AÖF yaz okulu sınav tarihi ne zaman? Giriş Belgeleri erişime açıldı mı? Yaz okulu ücretleri 2019

AÖF yaz okulu sınav tarihi ve sınav giriş belgelerinin ne zaman erişime açılacağı merak ediliyor. 14 - 15 Eylül 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek AÖF yaz okulu sınavlarının giriş belgelerinin ne zaman erişime açılacağı ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 2019 AÖF yaz okulu ücretleri ve sınava ilişkin detaylar haberimizde...

AÖF yaz okulu sınavına sayılı günler kala "AÖF Yaz okulu sınav tarihi ne zaman?" sorusunun yanıtı araştırılıyor. 2019 AÖF yaz okuluna başvuran öğrenciler sınav hazırlıklarını sürdürüyor. Sınava girilecek yer bilgisini gösteren sınav giriş belgesinin ne zaman yayınlanacağı da merak konusu.

AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN?

Yaz okulu sınav merkezi tercihini 30 Temmuz'a kadar yapan öğrencilerin katılacağı AÖF yaz okulu sınavı 14-15 Eylül 2019 tarihlerinde yapılacak. Yaz okulu sınavlarının bütün illerde yapılması planlanıyor.

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ BELGESİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

AÖF yaz okulu sınav giriş belgesinin ne zaman açıklanacağı konusunda resmi bir açıklama yapılmadı. Bu hafta sonu gerçekleştirilecek AÖF ya okulu sınavına giriş belgelerinin kısa süre içerisinde erişime açılması bekleniyor.

YAZ OKULU ÖĞRETİM ÜCRETİ TUTARI NE KADAR?

Yaz okulu ücretleri aşağıdaki belirtilmiştir.

Alınan Ders Sayısına Göre Ödenecek Öğretim Gideri Ücreti

Yaz okulunda 1 Ders alan öğrenci Toplam ?160,00 öder.

Yaz okulunda 2 Ders alan öğrenci Toplam ?175,00 öder.

Yaz okulunda 3 Ders alan öğrenci Toplam ?190,00 öder.

Yaz okulunda 4 Ders alan öğrenci Toplam ?205,00 öder.

Yaz okulunda 5 Ders alan öğrenci Toplam ?220,00 öder.

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN