AÖF yaz okulu sınav yerleri açıklandı mı? 2021 AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi sorgulama

AÖF yaz okulu sınav yerleri açıklandı mı? 2021 AÖF yaz okulu sınav giriş belgesi sorgulama

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı 4 Eylül 2021 Cumartesi günü yüz yüze yapılacak. Eksik dersleri tamamlama ya da başarısız olduğu dersi alma şansı sunan AÖF yaz okulu için sınav giriş yerleri açıklandı. İşte, 2021 AÖF yaz okulu sınav yeri sorgulama ekranı...

Üniversite eğitimlerini Anadolu Üniversitesi'nde açıköğretim modeliyle sürdüren öğrenciler için düzenlenen yaz okulunun sınav başvuruları tamamlandı. Yüz yüze yapılacak sınavın tarihini bekleyen öğrencilerin sınav giriş belgeleri de erişime açıldı.

2021 AÖF YAZ OKULU SINAVI NE ZAMAN, NASIL YAPILACAK?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yaz okulu sınavı 4 Eylül 2021 Cumartesi günü yüz yüze yapılacak. Yaz okulu sınav giriş belgeleri de açıklandı.

Koronavirüs salgınının seyri ve aşılama programı dolayısıyla Anadolu Üniversitesi'nin açıköğretim, iktisat ve işletme fakültelerinin 2020-2021 öğretim yılı yaz okulu kayıt ve sınav tarihleri değişmişti.

AÖF YAZ OKULU SINAV YERLERİ NASIL ÖĞRENİLİR?

2020-2021 öğretim yılı yaz okulu sınavına girecekler için AÖF sınav giriş belgeleri erişme açıldı. Yaz okulu sınavı için sınav yeri sorgulama işlemi aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden yapılacak.

AÖF YAZ OKULU SINAVI YÜZ YÜZE Mİ UZAKTAN MI?

AÖF yaz okulu sınavı hakkında bilgilendirme geçtiğimiz haftalarda resmi siteden yayınlandı. Yapılan duyuru şu şekilde:

"2020-2021 Öğretim Yılı Yaz Okulu kayıtlarının 5-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Yaz Okulu Sınavının da 4 Eylül 2021 tarihinde yüz yüze yapılması planlanmaktadır."

AÖF YAZ OKULU SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN