AÖL 1. Dönem sınavları ne zaman, başvurular başladı mı? AÖL sınav ücretleri ne kadar? AÖL sınav takvimi

AÖL 1. Dönem sınavları ne zaman, başvurular başladı mı? AÖL sınav ücretleri ne kadar? AÖL sınav takvimi

Milli Eğitim Bakanlığı'na dair düzenlenen Açık Öğretim Lise sınavlarının ilk dönem hazırlıkları başladı. Lise eğitimini dışarıdan tamamlamak isteyenler AÖL tercih etmektedir. AÖL 1. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınav ücretleri ne kadar? İşte detaylar...

AÖL sınavları için az bir zaman kalmasıyla öğrenciler sınavların ne zaman olacağını araştırılmaya başladı. AÖL sınav kayıtlarının bitmesiyle gündemde sınav tarihleri yer aldı. Açık Öğretim Lise 1. dönem sınavları ne zaman? AÖL sınav ücretleri ne kadar?

AÖL SINAV TARİHLERİ

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleşen Açık Öğretim Ortaokulu, Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Mesleki Açık Öğretim Lisesi birinci dönem sınavları Aralık ayında düzenlenecektir.

AÖL sınav tarihleri.

AÇIK ÖĞRETİM LİSE KAYITLARI NE ZAMAN BİTİYOR?

2022-2023 eğitim öğretim döneminin başlaması üzerine AÖL sınavları için ilk dönem kayıtlarıyla beraber ders seçme işlemleri de başladı. AÖL 2022-1 Dönemi kayıt yenileme işlemleri 22 Ağustos ve 14 Ekim 2022 tarihleri arasında gerçekleşmektedir.

AÖL SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

Sınava katılacak olan öğrenciler AÖL başvuruları için öncelikle bir ücret ödemesi gerekmektedir. Sınav ücreti 50 TL olarak belirlenir ve anlaşmalı bankaya yatırılası gerekir. Bu ödemenin yanı sıra Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliğine de 10 TL ödeme yapılması gerekir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN