AÖL Sınav Sonuçları Açıklandı! Heyecanla Beklenen Sınav Sonuçlarını Görüntülemek İçin Tıklayın

AÖL Sınav Sonuçları Açıklandı! Heyecanla Beklenen Sınav Sonuçlarını Görüntülemek İçin Tıklayın

Binlerce öğrencinin merakla beklediği Açık Öğretim Lisesi 2. dönem 1 Mart tarihinde yapılan sınav sonuçları açıklandı. AÖL sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Liseyi Açık Öğretim sistemi uygulamasından tamamladıktan sonra üniversite sınavlarına hazırlanan yada bazı nedenlerden dolayı örgün öğretime devam edemeyen öğrenciler sınav sonuçlarını internet üzerinden araştırıyor. AÖL sonuçları hakkında detaylı bilgiyi paylaşıyoruz.

AÖL sonuçları açıklandı mı? AÖL sonuçları ne zaman açıklanır? Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Liselerinde sınavlara giren binlerce öğrenci AÖL sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Heyecanla beklenen AÖL sınav sonuçları açıklandı.

AÖL SINAVLARI NE ZAMAN SONA ERDİ

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Dönem Açık Öğretim Lisesi sınavı online olarak yapılmıştı. 1 Mart tarihinde yapılan sınavlar 10 Mart tarihinde sona ermişti. Daha erken açıklanması beklenen AÖL sınav sonuçları, sınava katılım yoğunluğundan dolayı biraz gecikmesine neden oldu.

haber-ici-aol.jpg

SINAV SONUÇLARINI NEREDEN GÖREBİLİRİZ?

Milli Eğitim Bakanlığı'na ait resmi internet sitesinden 2. Dönem Açık Öğretim Lisesi sınavı sonuçlarını http://aolweb.meb.gov.tr/ogrenci_giris.aspx linki üzerinden T.C kimlik numarası ve belirlemiş olduğunuz şifre ile sorgulayabilirsiniz

2. DÖNEM AÇIK ÖĞRETİM LİSESİ SINAV SONUÇLARINI SORGULAMAK İÇİN TIKLAYINIZ.

AÖL 3. DÖNEM SINAVLARI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Açık Öğretim Lisesi 2. Dönem sınavlarının sona ermesiyle birlikte gündeme gelen 3. Dönem sınavlarının ne zaman yapılacağı merak konusu oldu. Adaylar sınav tarihleri ve sınavların nasıl olacağına yönelik internette araştırmalar yapıyor. AÖL 3. Dönem sınav tarihleri henüz belli değil. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapacağı açıklamalara göre haberimizi güncelleyeceğiz.

AÖL SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖL sınav sonuçlarının açılanacağı tarih tam olarak netleşmemişti. Henüz internet sayfası üzerinden sınav sonuçları ve kredi bilgileri gibi sonuçlara erişemiyoruz. Fakat Açık Öğretim Lisesi'ne ait mobil uygulamayı cep telefonunuza indirerek kredi bilgileri sekmesine tıkladıktan sonra sınav sonuçlarınızı bu şekilde öğrenebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN