"Arabanın kapısını açmadı diye Bafra Belediyesi'ndeki işinden atıldı" iddiası

"Arabanın kapısını açmadı diye Bafra Belediyesi'ndeki işinden atıldı" iddiası

Güngören Belediyesi'nde yaşanan tuvalet nöbeti cezasının bir benzeri de Bafra'da yaşandı. Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısının, şoförünü kapısını açmadığı gerekçesiyle görevinden aldığı iddia edildi.

Güngören Belediyesi'ndeki bir görevliye verilen "tuvalet nöbeti" cezası tartışılmaya devam ederken, benzer bir haber de Samsun'un ilçesi olan Bafra Belediyesi'nden geldi.

Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Şaban Hüryaşar'ın şoförü olarak görev yapan Salih Küçük, başkan yardımcısının kapısını açmadığı gerekçesiyle görevden alındığını, eski çalıştığı yer olan zabıtalığa geri gönderildiğini ileri sürüldü.

Güngören Belediyesi'nin Başkan Yardımcısı Veysel İpekçi, "kendisini görüp ayağa kalkmadı" diye belediyede çalışan bir şoföre "tuvalet önünde oturma" cezası vermişti. Olayın duyulmasının ardından gelen tepkiler büyüyünce İpekçi istifa etmişti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN