Ardahan’ın Göle ilçesinde okullar tatil edildi

Ardahan’ın Göle ilçesinde okullar tatil edildi

Ardahan'da okullar tatil mi? 16 Ocak 2019 kar tatili haberleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki Ardahan Kaymakamlığı'ından açıklama var mı? Ardahan’ın Göle ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi. Kar yağışının artması ile birlikte öğrenciler Ardahan'da bugün okullar tatil mi araştırmaya başladı. Ardahan Valiliği'nden kar tatili açıklaması geldi.

Ardahan’da okullar tatil mi? sorusunun yanıtı ve 16 Ocak 2019 kar tatili haberlerini yazımızda bulabilirsiniz. Ardahan'da yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle okullar tatil edildi. Peki Ardahan Kaymakamlıoğı'ndan açıklama var mı? İşte Ardahan Valiliği'nden yapılan kar tatili açıklaması…

Ardahan’ın Göle ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.

Göle Kaymakamlığından, bir süredir etkisini sürdüren kar yağışından dolayı 16 Ocak 2019 Çarşamba günü okullarda eğitim ve öğretime 1 gün ara verildiği duyuruldu. Açıklamada, yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçe merkezi ve taşımalı eğitim kapsamındaki tüm okulların tatil edildiği bildirildi.
Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personelin de aynı gün idari izinli sayılacağı belirtildi.

ARAHAN PASOF YOLU KAPANDI

Ardahan-Posof kara yolu kar yağışı ve yoğun tipi nedeniyle ulaşıma kapandı.

Bölgede etkili olan yoğun kar ve tipi, Ardahan-Posof kara yolunun Ilgar dağı mevkisinde görüş mesafesini sıfıra düşürdü.

Kara yolları 183. Şube Şube şefliğinden yapılan açıklamada, söz konusu yolda yoğun kar ve tipinin ulaşımı aksattığı, bu nedenle yolun ulaşıma kapatıldığı bildirildi.

Kar yağışı, Ardahan-Şavşat kara yolunun Sahara ile Çıldır-Aktaş yolunun Mozeret mevkilerinde de etkisini sürdürüyor.

Yetkililer, söz konusu yolları kullanacak sürücülerin tedbirli olmalarını istedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN