Arefe Günü İETT ücretsiz mi? Arefe Günü toplu taşıma ücretsiz oldu mu?

Arefe Günü İETT ücretsiz mi? Arefe Günü toplu taşıma ücretsiz oldu mu?

Arefe Günü İETT ücretsiz mi? Arefe Günü toplu taşıma ücretsiz oldu mu? Kurban Bayramı boyunca toplu taşıma, köprü ve otoyolların ücretsiz olacağı bilgisi verilmişti. Ancak Arefe Günü yani bugün (10 Ağustos 2019) tüm toplu taşıma araçları, köprü ve otoyollar normal tarifeyi işletmeye devam edecek. İşte detaylar...

Kurban Bayramı'nda ulaşım ve toplu taşıma ücretsiz olacak. Kurban Bayramı tatili nedeniyle cumartesi gecesinden 15 Ağustos Perşembe'ye kadar köprü ve otoyollardan geçenler ücret ödemeyecek. Ayrıca bayram boyunca toplu taşıma da ücretsiz olacak.

AREFE GÜNÜ TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?

Ancak Arefe günü İETT ücretsiz değil. Tüm toplu taşıma araçları normal tarifeleri işletecek. 

KURBAN BAYRAMINDA KÖPRÜ VE OTOYOLLAR ÜCRETSİZ

10 Ağustos Cumartesi'yi 11 Ağustos Pazar gününe bağlayan geceden başlayarak 15 Ağustos Perşembe saat 07.00'ye kadar "yap-işlet-devret" projeleri hariç olmak üzere Karayolları Genel Müdürlüğü sorumluluğu altında bulunan tüm otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.

TOPLU TAŞIMA DA ÜCRETSİZ

11 Ağustos Pazar günü saat 00.00'dan 14 Ağustos Çarşamba günü saat 00.00'a kadar belediyeler ile bunların kurdukları birlik, müessese ve işletmelerce yürütülen toplu taşıma hizmetleri de ücretsiz olacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN