Arıköy'de 2020 eğitim sezonu başlıyor

Arıköy'de 2020 eğitim sezonu başlıyor

Odunpazarı Belediyesi'nin üniversiteler ve demokratik kitle örgütleri ile iş birliği yaparak hayata geçirdiği Arıköy Projesi'nde, 2020 yılı eğitim sezonu açılıyor. Eğitimler, 'Temel Arıcılık Eğitimi' ve 'İleri Arıcılık Eğitimi' olmak üzere 2 branşta gerçekleşecek.

Eskişehir'de sosyal demokrat, halkçı ve katılımcı belediyecilik anlayışını benimseyen Odunpazarı Belediyesi’nin, konunun uzmanları, demokratik kitle örgütleri ve akademisyenler ile iş birliği yapılarak hayata geçirdiği Arıköy’de 2020 Eğitim sezonu başlıyor. “Temel Arıcık Eğitimi” ve “İleri Arıcılık Eğitimi” olmak üzere toplam 2 branşta gerçekleşecek eğitimler için kayıtlar, 18 Şubat Pazartesi Günü başladı. 6 Mart Cuma Günü sona erecek olan kayıtlar için Odunpazarı Belediye Binası, Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Halk Masasına şahsen müracaat edilmesi gerekiyor.

20-02/18/odunpazari-belediyesi1.JPG
TEMEL ARICILIK EĞİTİMİ

Kontenjanı 150 kişi ile sınırlı olan Temel Arıcılık Eğitimi’nde, belirlenen müfredat ve eğitim çizelgesinde devam zorunluluğu bulunuyor. Ayrıca arıcılık yapmakta olanların Temel Arıcılık Eğitimine kaydı alınmayacak. Temel Arıcılık Eğitimi için kura tarihi daha sonra açıklanacak.

20-02/18/odunpazari-belediyesi2.JPG

İLERİ ARICILIK EĞİTİMİ

İleri Arıcılık Eğitimi’nin kontenjanı ise 50 kişi ile sınırlı. 2019 sezonunda Arıköy’de öğrenim görmüş olmak şartının arandığı İleri Arıcılık Eğitimi’ne, ilk başvuru yapan 50 kişi alınacak.

20-02/18/odunpazari-belediyesi3.jpeg

 

 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN