Arkadaşını ölü bulduğu ihbarını yapan kişi cinayet zanlısı çıktı

Arkadaşını ölü bulduğu ihbarını yapan kişi cinayet zanlısı çıktı

Konya'nın Çumra ilçesinde, köpek kulübesi yanında cansız bedeni bulunan Veysel Akman'ın (42) başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı. Akman'ı hareketsiz yatarken bulduğunu söyleyen arkadaşı Mustafa K. (45) ile M.S. ve B.K. gözaltına alındı. Mustafa K.'nin Akman'ı 10 bin TL alacağı nedeniyle öldürmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

Konya'nın Çumra ilçesi Türkmenkarahüyük Mahallesinde yaşayan Mustafa K., salı günü arkadaşı Veysel Akman'ı arayarak, borç verdiği 25 bin TL'den kalan 10 bin TL'yi istedi. İddiaya göre, Akman da Mustafa K.'yi parayı vereceğini söyleyerek, eve çağırdı. Mustafa K., arkadaşları M.S. ve B.K. ile akşam saatlerinde Akman'ın evine gitti. 4 arkadaş, alkol aldı.

Mustafa K., önceki sabah jandarmayı arayarak, arkadaşı Veysel Akman'ı bahçedeki köpek kulübesi yanında hareketsiz halde yatarken bulduğunu söyledi. Olay yerine gelen jandarma ve sağlık görevlileri, Akman'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı

Veysel Akman'ın, yapılan ön otopsisinde başına sert bir cisimle vurularak, öldürüldüğü belirlendi. Bu gelişme üzerine jandarma Mustafa K. ile arkadaşları M.S. ve B.K.'yi gözaltına aldı. 3 şüphelinin jandarmadaki sorgusu sürerken Mustafa K.'nin 10 bin TL alacağı nedeniyle Veysel Akman’ı öldürmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

KONYA/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN