Arkadaşlarının şaka yapmak istediği genç alev alev yandı! Ölümden döndü

Kadıköy’de arkadaşının doğum gününü kutlamak isteyen gençlerin ‘un şakası’ facia ile sonuçlandı. Noyan Demirli isimli gencin başından aşağıya dökülen un, mumdan alev aldı. Alevler bir anda büyüyünce Demirli’nin kol ve bacağı yandı. O anlar kameraya yansıdı.

Noyan Demirli'nin 24'üncü yaş günü için geçtiğimiz Mayıs ayında pasta alarak, Kadıköy’deki bir parkta beklemeye başladı. Arkadaşlarının yanına gelen Demirli pastalı sürpriz karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Demirli'nin bir arkadaşı pastanın mumlarını yaktı. Bir diğer arkadaşı da yanında getirdiği unu şaka amaçlı Demirli'nin başından aşağıya döktü. Bu sırada mumun üzerine gelen unlar nedeniyle alevler bir anda büyüyerek parladı. Demirli ve ona yumurta fırlatmak için yanına uzanan T.P. alevler içinde kaldı. Demirli ve T.P. kendi imkanlarıyla alevleri söndürürdü. T.P. olayda yaralanmazken, Demirli’nin kol ve bacağı yandı.

Üzerinde şort bulunan Demirli alevleri söndürmek için kendisini yerden yere attı. Sakalları, kolu ve bacağı yanan Demirli, Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gitti. 24 saat müşahede altında tutulan Demirli, bir müddet sonra hastaneden ayrıldı. Kol ve bacakları su toplayan gence krem tedavisi uygulandı.

“ARKADAŞLARIMIN BİR SUÇU YOK”

Arkadaşlarının bir suçunun olmadığı belirten Demirli, "Onların bir suçu yok, onlar bunu bilemez. Bunu hiçbirimiz bilmiyorduk. Biz sonrasında unun içerisinde başka bir madde mi vardı, açık un muydu ona da baktık yani kapalı direkt marketten almışlar" dedi.