Yangın bölgeleri için kötü haber: Sıcaklıklar daha da bastıracak

Yangın bölgeleri için kötü haber: Sıcaklıklar daha da bastıracak

Meteoroloji'nin son yayınladığı tahmin haritasına göre, Türkiye'yi etkisi altına alan aşırı sıcakların ardından sağanak bekleniyor. Birçok yerde havanın serinleyeceği öngörülürken, yangın bölgeleri için kötü haber geldi. Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile batı Akdeniz'de hava sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi öngörülüyor.

Türkiye genelinde aşırı sıcaklar etkili olurken, Meteoroloji'den sevindirici haber geldi. Cuma günü yurdun doğusunda etkili olacak sağanak, Cumartesi günü etki alanını da genişletecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi ve yangının etkili olduğu batı Akdeniz hariç tüm bölgelerde yağış bekleniyor. Yağışlar hava sıcaklıklarını birkaç derece düşürecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Türkiye'nin kuzeydoğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin ve Hakkari çevreleri ile Samsun’un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN