ATA AÖF 2019 çıkmış soruları: Açık öğretim fakültesi deneme sınavı ve çıkmış soru örnekleri

ATA AÖF 2019 çıkmış soruları: Açık öğretim fakültesi deneme sınavı ve çıkmış soru örnekleri

ATA AÖF çıkmış soruları çözerek sınavlara hazırlık yapabilirsiniz. ATA AÖF Online deneme sınavları modülü ile sayfaya giriş yapan adaylar önceki yılların çıkmış Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) sorularına ulaşabilirler. Benzer sorular ile sınava hazırlık yapan adaylar AÖF Online deneme sınavları modülü ile 2019 ATA AÖF sınavları hazırlık sürecini daha verimli geçiriyor. İşte ATA AÖF çıkmış sorular paneline giriş işlemleri.

ATA AÖF sınav soruları erişime açıldı. Önceki yılların çıkmış sorularını arayan AÖF öğrencileri, 2019 ATA AÖF çıkmış soru ve cevapları ile sınav hazırlık dönemlerini daha verimli hale getiriyor. Adaylar hem konu tekrarı yapmış oluyor hem de sınavlardaki soru çözme pratiklerini geliştirmiş oluyorlar. İşte AÖF Online deneme sınavları modülüne erişim paneli.

ATA AÖF ÇIKMIŞ SORULAR: ONLİNE DENEME SINAV MODÜLÜ

Adaylar yukarıdaki bağlantıya tıklayarak ATA AÖF resmi sayfası üzerimden çıkmış sorular online modülüne ulaşabilirler. 

Konulara hâkimiyetinizi artırarak konu eksiklerinizi görebilir, farklı soru tiplerini ve birbirinden farklı ve özellikteki soruları çözerek sınav çalışmalarınızı daha etkili ve verimli hale getirebilirsiniz. Denemeler her ders için 20 sorudan oluşacak ve birden fazla giriş hakkınız olacaktır. Her sınavda karşınıza farklı sorular gelecek ve bununla birlikte soruların ve şıkların yerleri her sınavda karışık olacaktır.

Sınavlarda tarayıcı hatalarıyla karşılaşmamanız için önerdiğimiz tarayıcı “Mozilla Firefox” tur. Sınavlarda “sınav raporunu görüntüleyememe”  sorununu yaşamanız durumunda tarayıcı geçmişini temizlemeniz veya farklı bir tarayıcı kullanarak sınava tekrar giriş yapmanız yeterli olacaktır.

Sınav bitiminde soruları ve bu sorulara verdiğiniz doğru-yanlış cevapları görmek için link altında yer alan “Rapora Git” butonunu kullanınız. Sınav bitiminde sınav raporunun oluşması için bir süre beklemeniz gerekebilir.

ATA AÖF bahar dönemi vize sınavları 23-24 Mart 2019 tarihlerinde, ATA AÖF final sınavı ise 11-12 Mayıs 2019 tarihlerinde uygulanacak.

29-30 Haziran tarihlerinde, Üç ders sınavı ise 27 Temmuz 2019 tarihlerinde uygulanacak.

ATA AÖF'TEN NASIL MEZUN OLUNUR?

(1) Kayıtlı olduğu ön lisans programında en az 120 AKTS kredilik, ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO’su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın ön lisans diploması verilir.

(2) Kayıtlı olduğu lisans programında en az 240 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarıyla tamamlayan, FF notu olmayan, AGNO’su en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciye, kayıtlı olduğu programın lisans diploması verilir.

(3) Öğrencilere diploma ile birlikte sahip oldukları derece ve derecenin düzeyi, içeriği ve işlevi hakkında ayrıntılı bilgi içeren diploma eki verilir.

(4) Lisans programının ilk dört yarıyılından en az 120 AKTS kredilik ders alarak başarılı olan ve AGNO’su 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler programdan kaydını sildirmek koşuluyla ön lisans diploması alabilirler.

(5) Dönem not ortalaması 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi sayılırlar. Ancak FF notu olan veya disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen not ortalamalarını sağlasalar bile onur öğrencisi veya yüksek onur öğrencisi sayılmazlar.

(6) AGNO’ları 3,00 ile 3,49 arasında olan öğrenciler onur öğrencisi, 3,50 ile 4,00 arasında olan öğrenciler yüksek onur öğrencisi olarak mezun olurlar. Ancak, disiplin cezası alan öğrenciler belirtilen AGNO’yu sağlasalar bile onur öğrencisi veya yüksek onur öğrencisi olarak mezun olmazlar.

19-03/07/osym-2016-kaymakamlik-sinav-yerleri-aciklandi-5351.jpg

Ara Sınavlar

Fakültemizde ara sınavlar, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınav, dönem sonu not ortalamasını %30 oranında etkilemektedir.

Sınav Sistemi

Fakültemizde bir eğitim-öğretim yılı içerisinde her dönem için birer adet ara, yarıyıl sonu, bütünleme ve üç ders sınavları yapılmaktadır. Tüm sınavlar sınav merkezlerimizde gözetim altında merkezi sınavlarla yüz yüze gerçekleştirilmektedir.

Yarıyıl Sonu Sınavı

Fakültemizde yarıyıl sonu sınavları, öğrenci yoğunluğuna göre belirlenen il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Yarıyıl sonu sınavları dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkilemektedir.

Bütünleme Sınavı

Bütünleme sınavı da yarıyıl sonu sınavı gibi il sınav merkezlerinde yüz yüze gerçekleştirilmektedir. Bu sınavdan alınan puan yarıyıl sonu sınavı puanının yerine geçer ve dönem sonu not ortalamasını %70 oranında etkiler.

Üç Ders Sınavı

Fakültemizde üç ders sınavı gerçekleştirilmektedir.

ATA AÖF çıkmış soruları çözerek sınavlara hazırlık yapabilirsiniz. ATA AÖF Online deneme sınavları modülü ile sayfaya giriş yapan adaylar önceki yılların çıkmış Atatürk Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi (ATA AÖF) sorularına ulaşabilirler. Benzer sorular ile sınava hazırlık yapan adaylar AÖF Online deneme sınavları modülü ile 2019 ATA AÖF sınavları hazırlık sürecini daha verimli geçiriyor. İşte ATA AÖF çıkmış sorular paneline giriş işlemleri.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN