ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

ATA AÖF bütünleme sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?

2022 ATA AÖF sınav sonuçları için gözler Atatürk Üniversitesi'ne çevrildi. Lisans ve önlisans eğitimlerini ATA AÖF'te sürdüren öğrenciler, 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde bütünleme sınavlarına katıldı. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı henüz belli değilken, bu hafta içi erişime açılması bekleniyor. İşte, ATA AÖF bütünleme sınav sonuçları sorgulama ekranı...

ATA AÖF güz dönemi bütünleme sınav sonuçları merakla bekleniyor. On binlerce öğrencinin öğrenimini sürdürdüğü Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (ATA AÖF) 2021-2022 güz dönemi bütünleme sınavları tamamlandı. Sorulara itiraz etmek isteyen öğrenciler için online sistemi kullanabilecek.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN?

Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nde (ATA AÖF) 5-6 Şubat 2022 tarihlerinde düzenlenen bütünleme sınavlarının sonuçları henüz açıklanmadı. Bu konuda resmi bir açıklama bulunmazken, sınav sonuçlarının bu hafta içi açıklanması öngörülüyor.

Öte yandan bütünleme sınavlarının soru kitapçığı ve cevap anahtarı lms3.ataaof.edu.tr adresinde erişime açıldı. Öğrencilerin 9 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 18.00'a kadar sınava ve sorulara itiraz hakkı bulunuyor. Sınav sorularına itiraz işlem kılavuzuna ulaşmak için www.ataaof.edu.tr/dosyalar/soruitiraz.pdf adresini ziyaret edebilirsiniz.

ATA AÖF BÜTÜNLEME SONUÇLARI SORGULAMA SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN