ATA AÖF vize sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 ATA AÖF soru ve cevapları

ATA AÖF vize sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2022 ATA AÖF soru ve cevapları

ATA AÖF güz döneminin vize sınavları bugün yapılan oturumla tamamlandı. Sınavın bitmesiyle öğrenciler sonuçların açıklanacağı tarihi araştırmaya başladı. Peki, ATA AÖF vize sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, sorular yayınlandı mı? İşte, ATA AÖF vize sınav sonuçları ve sorularıyla ilgili detaylar...

Atatürk Üniversitesi açıköğretim 2022-2023 güz döneminin vize sınavları 3 oturum olarak bu hafta sonunda düzenlendi. Sınavların bitmesinin ardından öğrencilerde sonuç heyecanı yaşandı.

ATA AÖF VİZE SORULARI VE CEVAPLARI PAYLAŞIMA AÇILDI

Üniversite tarafından yapılan bilgilendirme açıklamasında, ''Değerli öğrencimiz, sınav soruları ve cevapları LMS'ye yüklenmiştir. lms3.ataaof.edu.tr adresinde sol menüde yer alan soru itiraz sayfasından sınav sorularını görebilir ve yine bu sayfadan Çarşamba günü (30 Kasım 2022) saat 17.00'a kadar soru itirazında bulunabilirsiniz. Aynı zamanda AtaMeta uygulamamızın “Sınav İşlemleri” katından da sınav sorularına itiraz edebilirsiniz'' denildi.

 ata aöf vize

ATA AÖF VİZE SINAVLARININ SONUCU NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Vize sorularının paylaşılmasının ardından sonuçların açıklanacağı tarih merak ediliyor. Fakat konuyla ilgili üniversiteden hiçbir açıklama gelmedi. Önceki senelerde sonuçlar Aralık ayının başında açıklandığı için bu yıl da aynı tarihlerde açıklanacağı tahmin ediliyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN