ATA AÖF vize ve final tarihleri ne zaman? ATA AÖF sınavları hakkındaki son dakika haberleri

ATA AÖF vize ve final tarihleri ne zaman? ATA AÖF sınavları hakkındaki son dakika haberleri

ATA AÖF vize ve final tarihleri belli oldu. ATA AÖF sınavları hakkındaki son dakika haberlerini sınavlara girecek olan öğrenciler için derledik. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2018-2019 eğitim yılı akademik takviminin yayımlanmasıyla birlikte vize ve final tarihleri belli oldu. İşte ATA AÖF sınavları çalışma takvimi...

ATA AÖF vize ve final tarihleri Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi  çalışma takviminin açıklanması ile birlikte belli oldu. ATA AÖF sınavları hakkındaki son dakika haberlerini yazımızda bulabilirsiniz. Eğitim hayatına Açıköğretim Fakültesinde devam eden binlerce öğrenci sınavlara hazırlanmak için vize ve final tarihlerini merak ediyor. ATA AÖF öğrencilerini yakından ilgilendiren vize ve final sınavı tarihleri belli oldu...

ATA AÖF vize final tarihleri merak konusu. Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi 2018-2019 eğitim yılı akademik takviminin yayımlanmasıyla birlikte vize ve final sınavı tarihleri öğrenilmeye başlandı. 

ATA AÖF ARA SINAV TARİHLERİ

ATA AÖF (vize) : 1 Aralık 2018 – 2 Aralık 2018

Dönem sonu final sınavları : 19-20 Ocak 2018

Bu iki tarihte sınavlarını tamamlayacak olan adaylar başarılı oldukları takdirde bir üst sınıfa geçmeye hak kazanacaklar. Bahar yılı ders kayıtları ise 28 Ocak'ta başlayacak.

18-10/31/ata-aof-vize-ve-final-tarihleri-ne-zaman.jpg

ATA AÖF ÖRGÜN EĞİTİM İMKANI OLMAYANLARA DESTEK OLUYOR

Kurumnu misyon ve vizyonu ile ilgili yapılan açıklamada önemli ifadeler yer alıyor. İşte Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi’nden yapılan açıklamaların tamamı: Misyonumuz, çeşitli nedenlerle herhangi bir örgün yükseköğretim programında eğitim-öğretim imkânı bulamayan öğrenci adayları ile yaşam boyu öğrenimi benimseyen vatandaşlarımıza, dış paydaşlarla iş birliği içerisinde, zaman ve mekân bağımsız olarak açıköğretim yolu ile eğitim fırsatı sunmayı, alanında gerekli bilgi ve birikimle donanımlı, ihtiyaç duyulan iletişim bilgi ve becerisine sahip, çevresine liderlik yapabilecek yapıda bireyler yetiştiren nitelikli eğitim vermeyi, görev edinmiştir.

Vizyonumuz, eğitim-öğretim kalitesi ve kişi odaklı hizmet anlayışıyla, Üniversitemizin yarım asrı aşan bilgi ve birikiminden de yararlanarak, ulusal ve uluslararası alanda açıköğretim programları konusunda öncelikli ve tercih edilebilir, uluslararası standartlardaki eğitim ve öğretim metotları ile alanında gerekli bilgi ve beceriyle donatılmış, sosyal sorumluluk ve çevre bilincine sahip, her türlü rekabete açık öğrenciler yetiştiren, bir eğitim kurumu olmaktır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN