Atakan Kayalar kimdir kaç yaşında ve nereli? Sosyal medya Atakan Kayalar’ı konuşuyor

Atakan Kayalar kimdir kaç yaşında ve nereli? Sosyal medya Atakan Kayalar’ı konuşuyor

Sosyal medyada paylaşılan videonun ardından Atakan Kayalar ülkenin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu. Okuduğu kitaplardan bahseden 10 yaşındaki çocuk, konuşması ile dikkat çekiyor. Peki Atakan Kayalar kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? İşte detaylar…

 

Kitapçıda görüntülenen ve yayınlanan videosu ile bir anda fenomen olan Atakan Kayalar vatandaşlarımız tarafından merak konusu oldu. 5 ayda 250’den fazla kitap okuduğunu belirten çocuk herkese kitap okuma önerisinde bulundu. İşte Atakan Kayalar ile ilgili tüm bilgiler…

ATAKAN KAYALAR KİMDİR?

Bir kitapçıda kitaplara bakarken görüntülenen Atakan Kayalar bir anda ülkenin en çok konuşulan isimlerinden oldu. Atakan Kayalar, 10 yaşında ve Avcılar Mustafa Kemal Paşa Ortaokulu beşinci sınıf öğrencisi. Son 5 ayda 250’den fazla kitap okuyan Atakan Kayalar, herkese kitap okuma tavsiyesinde bulunuyor.

DİĞER BİLGİLER İÇİN TIKLAYIN

Kendisiyle ilgili, “Adım Atakan. Fazla anlatabilecek hayat hikayem yok. Metafor uzmanıyım desem olmaz, beyin cerrahıyım desem olmaz, cumhurbaşkanıyım desem olmaz.” diyor. Atakan Kayalar, okul öncesinde ahlak, terbiye, saygı eğitimi verilmesi gerektiğini belirterek felsefe ve tarihi öğrenmek gerektiğini vurguluyor. Kitap önerisinde bulunan Atakan Kayalar, Hayvan Çiftliği ve Küçük Prens’i öneriyor.

20-02/20/1041435965.jpg

“OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM”

Sosyal medyada yayınlanan videonun ardından Atakan Kayalar’ın annesi de konuştu. Hülya Kayalar, maddi bir beklentisi olmadığını belirterek oğluyla gurur duyduğunu dile getirdi. Kayalar, arkadaşlarından ayrılmadan oğlunun eğitiminin devam etmesini istiyor.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN